söndag 17 juni 2012

Underbara söndag

Världens längsta dag- på bästa tänkbara sätt! Har hunnit med massor både ensam med min sambo och med mina brudar!






Alma hälsar sin mormor här- så stolt med hennes hund som hennes mormor har sytt och tvättat och fixat- "jag måste ha världens bästa mormor- hon är då bra på ALLT!" "tack mormor!" och så ville hon att jag skulle skicka bilden till dig, mamma <3




Livet blir inte heller sämre av att komma på att eftersom Alma har sommarlov finns ju ingen anledning att lämna på FRITIDS juuuuu! Och taaadaaaa: en hel BONUSDAG till mig! :-)

Underbart!



Kvällen

Tacos till middag- den sista för denna vecka så tjejernas önskan är min lag!




Under tiden jag lagade mat (ok skar grönsaker då) så gjorde Pierre och Alice en tårta. Ja.. Utan någon speciell anledning- Pierre var bara sugen ;-)


Så efter maten bjöd vi över exet och han kom och mumsade tårta.


Tror och känner att tjejerna mår bra av vår föräldrarrelation och vi med för den delen! Och vi har redan pratat om min kommande BONUSTID nästa vecka! Wohoooo!!! ;-)



Eftermiddagen

Tjejerna var cykelsugna så vi handlade till middagen by bikes! Brallan alltid nöjd när hon får åka kärra och Alma duktig som alltid på sin cykel <3





Efter affären cyklade vi hem till exet, som tidigare på dagen uttryckt sin saknad efter brudarna! Som bonus fick jag träffa den här stora grabben! Alltid lika trevligt!



Direkt efter promenaden:

Hittade vi tjejerna och pappa inne hos Carina! Inte såååå chockerande faktiskt! ;-)




Det blev spel, fika och glass direkt liksom!

Sköööön långpromenad

Med min älskling idag! Till OTI och hem! Kändes så stort att ta med mig en KILLE upp dit... Det har alltid varit MIN stund, intimt och någon slags frizon.. Men som sagt: idag gick jag med min sambo och det var jättemysigt!


Fick mig en franska-lektion på vägen minsann! Vi åker till Frankrike över midsommar och spillran jag är inte ett dugg jäkla bättre än sist jag var där i julas liksom!

Så: fick bland annat lära mig ÄLSKAR, ÄLSKAR inte på franska! Så klart ska de romantiska fransmännen krångla till det med att ha flera alternativ som:
(Älskar)
-lite
-passionerat
-galet
-inte alls

Gissa vad VI fick??? Hihi
-passionerat så klart! ;-)


Visserligen inte så användbart att kunna när jag ska kommunicera med hans familj... Haha men alltid ngt!






Promenad

Tydligen väldigt viktigt! Men måste erkänna att mannen hade rätt- väl ute är det superskönt!







Lika skor- fattas bara lika overaller ;-)

Lite tid med min sambo

Med brudarna kvar i Kumla fick vi plötsligt en kväll och natt själva- inte helt fel! Vi hånglade ikapp missad dygn hihi och sen drog vi till Västerås för lite bio och mys!















Tjejerna busade så Svettet sprutade och vi bestämde att åka till Macdonalds direkt efter! Brudarna slukade maten utan tjat och vi vuxna brudar fick oss underbara SUBWAY-mackor!!! (låg ju vägg i vägg)

Alma och Alice ville gärna vara kvar hos mormor i Kumla så jag tog lånebrudarna och tänkte åka hem:

Då händer liksom detta;



WTF?!?!?!? Där står vi, tre brudar- ingen fattar ngt. Jag ringer hem till Pierre i panik- Han förklarar att vi har ett kitt i bilen..




Men det var inte komplett!!! Aaaaaahhhh!!!!

Hur som helst så blev den här killen vår hjälte:



Jag köpte någon grej jag blev tillsagd att köpa och killen här gjorde resten. Fantastiskt!

Sen var det bara att bränna hem!
;-)