söndag 23 augusti 2009

Alice

Glad och galen som alltid!

Goa grannar

Tidigare ikväll. Dom har lekt massor. Ludde gick precis hem. Mysungar!

Nu är det helg!

Tjohoo! Helgen är avklarad och gick hur bra som helst! Tror jag tom har saknat det... Nu är det mysdags!

Underbart är kort...

En snabbvisit. Nu är det 5 snabba som gäller sen är det bara hem och mysa.

Vi två

Min prinsessa

Var hit med mitt HEADSET.. Och lite fika. Och en blomma... Shit är man bortskämd så är man. Gud vad jag önskar hon kunde vara hos mig hela skiftet- snacka om 12 snabba med hennes babbel... Hi Hi

Storfrämmande

Finn ett fel

Idag var jag lite sen till jobbet... Så jag åkte ifrån mina frukter och MITT HEADSET! Shit, skit, runk! Musiken är så viktig för mig, tiden rusar iväg då, ganska skönt med tanke på att det är 12 timmar... Inga 12 snabba idag ska ni veta. Men jag har överlevt snart halva skiftet... Kan någon trolla hit mitt HEADSET snälla?

Allt är som bortblåst

Har en del praktiska beskymmer i mitt liv för tillfället, små detaljer för att få ihop mitt liv som ensamstående mamma... Funderingar som far i mitt huvud konstant. Men gud, så kryper jag ner i min säng och min skatt bara kramar om mig, känner hennes doft, hennes kärlek, hennes trygghet- och mina problem är som bortblåsta! Jag har tagit mig igenom så jävla mycket skit så hälften vore nog, klart som fan jag kommer att komma på en lösning på allt! Herregud Life is good, som jag lärt mig på senare tid! Allt händer av en mening och allt ordnar sig. Nu ska lukta vidare på mitt mirakel här. God natt allihopa!

Mina- för alltid

....

Helt sjukt

Vad lyckligt lottad jag är, alla vi braiga mammor som skapar dessa perfekta små varelser. Shit. Dom skapas i våra kroppar, sen ska vi spendera våra liv med att älska och beskydda våra underbara barn! Shit. Kan det finnas en bättre mening med livet?