måndag 21 maj 2012

Lite bonuspussar

Pierre hämtade upp mig direkt efter jobbet och så åkte vi på lite ärenden, sen tittade vi på ALMAs fotbollsträning en stund.. Min stora kloka, försiktiga älskling... Fotbollstjej.. Hm... KAn inte riktigt smälta det ;-)

Men finast i världen var hon så klart! Lilla galningen var med också såklart? Lite pussar och kramar fick jag med mig hem!

Ser lite sorgligt ut..

Pierre har köpt SINGSTAR till oss (läs till MIG) i Stockholm förra veckan! Med dessa nymoderniteter att man inte använder skivor längre.. Ojoj finns ju tusentals låtar!!!

Jag har just spelat lite singstar SJÄLV, som att fika själv liksom :-(

Skulle köpa en låt men fastnade viss här ;-)

Men det får mig att sakna min lillasyster.. Guuuuud vad hon skulle ha älskat min sånglista på Singstar! Saknar ständig-helg-tiderna stunder som denna! När vi och brudarna bara gled i veckorna och så tjänade vi pengar och myste på helgerna.. :-(

Men men man kan inte få allt i livet. Men som sagt: saknar dom stunder och tiden i livet.

Sköööönt

Att börja barnfria veckan med en liten promenad ;-)

Nu har jag hämtat mat och min sambo kommer hem på lunch <3

Yeah baby!

Och NU?

Den barnfria veckan börjar med en promenad (och bloggande)!

Igår var det tungt, Alma tyckte att veckan gått alldeles för fort och jag kan bara hålla med.. Det blev lite tårar (mina gömde jag såklart) och så läste vi en bok och låg innanför skinnet på varandra länge.

Men! Tänkte våldgästa ALMAs fotbollsträning idag så det så! Fri luft liksom! ;-)

Känner mig ovanligt lugn idag- jobbar ju natt den här veckan och jag och exet är ju bästa polers så... Lite BONUSTID den här veckan ska vi nog klämma in! ;-)

Sveriges skitigaste unge;

Tillhör mig! OMG- spelar ingen roll om jag skulle duscha henne två ggr per dag- helt otroligt vad hon skitar ner sig!!! :-)

Så sent igår efter duschen var hon ju bara TVUNGEN att gå in till Carina så hon skulle lukta på henne när hon var så ren... "mamma herregud! Jag luktar ju så himla gott!!! Måste in till Carina snabbt ok?"

Dom här två alltså! ;-)

Just det!

Hihi kalas hade vi igår! Ååååhhh det gick så bra- succé! Har så många fina bilder så ni får se de sen!

Det här kalaset har hängt över mig en aning och flyttats fram o tillbaka ett par ggr.. Men med facit i hand: wow blev hur bra som helst!

Lördag kväll

Pierre och Franck hade grabbkväll och utekväll i bruks.. Gick dock sådär... Haha skönt att höra andra som låter som mig när dom spyr och fått i sig liiite mkt.. Haha skadeglädjen var på topp! ;-)

Men jag och min bästaste Jonna hade i alla fall en helmysig kväll! Grillade med barnen sent och sen hade vi tjejhäng ute med med lite vin och crunches <3

Jessika kom över med grejer till Salma som sov över och så klart tog ett par glas!

Våryran

Vi hade en skön fredag kväll, och på lördagen tog vi en promenad ner på stan för att kolla in yran!

Jessika och Salma joinade på stan och tjejerna åkte karuseller!

En lång historia kort; min lilla fjortisbrud hemma som hellre väljer att vara snygg än funktionell, envisades med att ta sina nya klackskor hon fick av sin pappa i fredags... Vi hade en dispyt i hallen men jag ogillar att bråka om skitgrejer så jag gav mig men varnade.

Och mkt riktigt var skavsåret ett faktum: fick dock dra ur henne det då hon hellre skulle "gifta sig med en åsna" än att erkänna (haha Alma säger alltid så när hon verkligen inte vill ngt)

Så: räddningen kom när vi lämnade stan och Åke och Carina Cruisade förbi i raggarbil.. Hihi

Och viktigast: Alma Lärde sig en läxa och erkände det för mig (senare)! Wohooo! Egentligen enda och bästa sättet för mina brudar att verkligen FÖRTÅ. Yeeeah!