lördag 5 juni 2010

mmmmmmmmmm

Alla som kan njuta av sin egen tid räcker upp en hand!!! (jag räcker två) Shit vilken soft kväll, Pierre är i Örebro med sina franska polare och brudarna är ju som ni vet hos A. Jävligt drygt men på samma gång: vad ska man göra? ngt bra av det i alla fall och det har jag lyckats göra!!! Hurra för mig!!!
Imorn är det 12 snabba som gäller, sen rallykörning till västansfors (eller floravägen) och hämta tillbaka mina skatter!!!
TJOHOOOO!!!! ÄLSKAR SÖNDAGAR!!!
Nu ska jag fixa lite matlåda, smörja in mig, på med ninjadräkten och sen försöka SOVA, chocka kroppen och lägga sig i tid!
Natti Natti!!!

Har man egen tid då har man!

Goa Carina

Efter jobbet ringde Carina och snackade lite, det slutade med att jag åkte dit och vi hade en trevlig pratstund! Alltid lika go! Fick med mig lite grejer som jag ska leverera vidare (hemligt värre hihi).

För er som inte vet, så är Carina mamma till min allra första riktiga pojkvän, David ni vet!

I alla fall så har vi behållt kontakten även om hon inte är min svärmor längre, hihi. Mysigast i världen är hon i alla fall! Sig lik precis som alltid! Glömde fota henne så det fick bli en bild från påskas när hon kom med ägg till brudarna.

Härligt med relationer och band man knyter med olika människor! Underbart att vissa inte bryts hur som helst bara för att någon i länken försvinner! DÅ vet man att man betytt något i deras liv!!! Härligt och man blir alldeles varm i kroppen!!!

Tadaaaaa!

Egentligen räcker det med att sleva i sig köttfärsen, men det är ju
lördag kväll och jag ensam och har tid att lyxa. Så: pitabröd och
gurka och tomat. Och en iskall Cola light så klart!!!!

Jag är då en enkel och okomplicerad tjej!

Matlagning på hög nivå

.... Eller min nivå... Hihi.

Ok- jag är kass på att laga mat, men: det här tycker jag är så
sjukt gott!!!

Recept; köttfärs, lök, salt och aromat- punkt slut! Och ja: ingen
peppar, eller annat krafs. Så det så. Och det här mina vänner- är
mums!!!!!!!!!

Jahapp!

Dags för 12 snabba!