söndag 5 februari 2012

Kolla in det här!

Glömde visa er: igår på Marieberg köpte Pierre bl.a. det här till mig!!!

En tokrosa träningstopp! Var och kollade på svarta toppar men hittade ingen bra, så övertalade han mig att prova... Och så köpte galningen den till mig- vi får väl se när och om jag har modet att använda den ;-)

Sötisen gör allt för att dra mig från mina svarta kläder liksom <3

Seven pounds

Ligger I Soffan, Pierre ligger här bredvid med sina "söta små ben... " Sa så och sen sitter han och tokspänner ;-)

Imorn kommer mina brudar hem- det ska fjuttjobbas och livet blir liksom sådär full-fart-kaos-aktigt <3 längtar som fan!!!!

Lite som rehab

Vi var och handlade och lämnade det där förbannade paketet och sedan blev jag avsläppt ( läs nästan avSLÄNGD) utanför Anneli. Då hade mannen nog fått nog av mitt crapyga söndagshumör... Och det visade sig vara det jag behövde!!!

Sitta och gnälla, garva och snacka skit! Ååååhhh så jävla najs alltså! Tack bruden! <3

Uttråkade ihop

Sitter hos Anneli och glor på Top Model och snackar skit.

Behövdes.

Slapp dag alltså

Vaknade 13.00!!! Ja, ni läste rätt- helt sjukt! Har aldrig hänt tidigare.

Vi åt en värstingfrukost och slappade i soffan till en film, otroligt skönt.

Men nu då? Några timmar senare och jag fick inte tummen ur att åka på latinoaerobicen... Vet att jag måste åka till posten med ett paket men känns som att jag skulle kunna hugga av mig ett ben bara jag slipper... Och det händer liksom nada.

Jag är fan så sopig på att det här med att slappa. Får panik och blir rastlös. Pierre sitter och spelar Tvspel och jag tycker allmänt synd om mig här i sängen... Aaaaahhhhh!!!

Vi två

Igår kom Anneli över till oss och vi käkade hämtmat och drack lite gott. Sen drog vi till sweadbar (inte vet jag hur det stavas?!) för att lyssna på vackra tonerna av Annelis pappa och kompani. Trevligt trevligt!