torsdag 27 augusti 2009

Usch igen...

Har packat tjejernas väskor tills imorn. Känns faktiskt ingen vidare.. Har haft dom hela tiden sedan exet råkade ut för sin olycka. Nu är han på bättringsvägen och ska börja ta tjejerna på helgerna är det tänkt. Vilket är jättebra! Jag har ett jobb att sköta och tjejerna behöver sin pappa. Men ändå- fan! Är van att Ha dom hela tiden, när jag åker och jobba är dom här, när jag kommer tillbaka är dom här ... Vi har liksom klarat oss så bra vi tjejer, tack vare mamma som är en ängel och ställer upp... Men nu är det alltså Andreas som ska börja ta dom. Brudar ni som ännu inte är mammor: inseminera sperma och ni slipper en jävla massa skit! Hi Hi Hi

Usch

Hemskaste filmen på länge. Längesedan jag grät så mkt till en film... Känner en otroligt längtan efter min mamma just nu... Jag hoppas att hon har det bäst- HON är ju bäst. Saknar henne, och älskar min mamma sjukt mycket. På senare tid har min mamma ställt upp för mig mer än någonsin, fast hennes hälsa inte är den bästa... Det spelar ingen roll vad jag gör, säger... Hon finns alltid där för mig. Och Läser mig som en öppen bok... Som det ska vara! Min enda önskan just nu är att mina tjejer en dag kan säga samma sak om mig. Då har jag lyckats med mitt livsuppgift.

Mamma-lyx

Mmmmmmm

Min liksom

Ofattbart. Så underbar och min. Varit i MIG. Tjohoo! Lägenheten är städad, ena ungen sover, den andra är hos grannen och härjar... Livet är bra härligt!

På affären

Passar på när jag bara har ett barn.

Stora tjejen

Följer med Annelis mamma som är barnvakt åt killarna medans hon är i västerås. Jag och Alice ska utreda lite ärenden.

Operation städning

Påbörjad.
Barnen springer fram och tillbaka. Underbart!

...........

I våran lekpark

Eller ok ringvägens lekpark då...

Min stora tjej

Hemma från förskolan. Sista dagen med tjejerna. I helgen är tjejerna hos Andreas. Skönt och skitjobbigt på samma gång.

Tjorvisen

Underbar Alice. Underbar förmiddag. Vi får se vad eftermiddagen bjuder oss på. Nu ska vi hämta storasyster på förskolan.

Fikat

På vallonen med Anneli. Kul kul. Nu strosar vi på stan.

Vissa har det bra...

Vi är på väg och ska ta en fika med Anneli på stan.

Vill också..

Alice gör sitt bästa för att klättra in till tjejerna..

Fröken poppis

Myser lite med Nea och Tove

Myspys 2

Myspys 1

Lika som bär

Eller inte... Ha Ha Ha. Men kul att Alice har blivit så stor så jag slipper handla på bebisavdelningen.

Gårdagens fynd

Min fina älskling. Försöker få henne att förstå att man kan vara fin fast man har mysbyxor... Skumt... En annan skulle leva i mysbyxor om jag fick välja!