torsdag 13 augusti 2009

Hämtar syrran på förskolan

Sjukt söta är dom mina tjejer.

Inte kul

För mig heller! Alice får inte gå åt fel håll- så då protesterar hon genom att sätta sig på backen Och vägra gå. Ha ha ha. Jag sitter på backen bredvid henne Och njuter av vädret... Och väntar ut henne...

Slutmotionerat

Nu går det inte fort...

Hi hi hi

Försöker lära henne att lukta på blommorna... Går sådär... Hon kör hellre älskar-älskar inte.. Och käkar upp bladen i stället för att kasta bort dom.. Så typiskt henne

Kärt återseende

Mitt oti! För många är oti en bensinstation, för mig är det betydligt mer än så. Det var och är terapi. Tid att analysera, värdera, ta beslut och bara vara. Det är skönt att märka att det har hänt så mkt sedan jag började Gå till oti, vissa ggr har jag verkligen mått Skit. Idag är det inte en sån dag! Tjohoo!

Nyvaken

Min lilla Sjuka solstråle! Alla människor av det manliga könet borde ta lärdom av Alice! Förskyld, Snorig Och hostig, men inte gnäller hon för det!! Men sen är hon tjej så det klart hon fixar det!

Underbart

Går här med ett fånigt leende på läpparna, har saknat mina promenader så mkt! Nu jäklar! Snart börjar alice på dagis me, då är det dags för egen tid! Tjohoo!

Tjohoo!

Bästa tänkbara scenariot!

Vi två

På en härligt lång promenad! Eller så lång alice tycker att vi kan gå innan hon blir vansinnig i vagnen...

Min dagistjej

Morgonbrudar

Bus i sängen. Alma har varit jättepigg så jag tänker skicka henne till dagis idag. Sen kanske jag Och Brallan tar en promenad. Hundra år sedan, dags att chocka kroppen med lite motion! Alice är fortfarande sliten, pluttan.