tisdag 16 november 2010

Kvällen

God middag med mamma och brudarna, sen lite kvällsbestyrer; plocka, bada osv.

Tidigare ikväll gjorde jag också intervjun med Alice till mötet imorn! Ojoj mamma och jag fick oss några goda skratt... Lilla snackpåsen liksom!

Skulle ha videofilmat hela samtalet...

.....

Gympadags!

Tisdag är ju Brallans gympadag ni vet! Idag körde jag dit tjejerna med mamma och stack sen till Avesta och lämnade Adde.

Och hann tillbaka tills gympan var slut! Kul att Åka bil med Adde, då Får vi lite tid att prata Och filosofera om livet, försöker ge råd finnas till för honom så gott jag kan, han är trots allt en person jag känt väldigt länge faktiskt har band till genom mina barn. Och en person som jag tycker hemskt mkt om!

Önskar innerligt att alla kunde förstå och acceptera att vi ses och umgås, men det kommer väl så småningom. Någon gång måste ju poletten trilla ner liksom- ni vet; plötsligt händer det!

Tills dess; kör vi på!

Kan nu fatta att MIN mamma tagit dessa bilder? Ååååhhhh min "tekniska" lilla bästa mamma!!! <3

Superbra dag!

På förmiddagen när brudarna var på dagis, passade jag på att hänga med Adde. Mysigt!!! Spelade lite spel, och gled på stan. Lite mat, lite shopping... Ja... Bara ha det allmänt bra liksom!

Sen på lite möte på ALMAs dagis, Adde höll sig sysselsatt under tiden. Som vanligt är det underbart att vara på dagis, i hennes miljö och höra henne prata och berätta saker. <3

À var där och det gick. Så bra att vi kör repris imorn! Imorn är det Brallans tur!

Som vanligt på såna här grejer så känner jag mig sprickfärdig av stolthet. Shit. Den här tjejen har legat i MIN kropp och kommer från MIG!!! Ojoj mäktig känsla!

Hård duell

Mellan Jenfa och Adde!!! Jag? Ute för längesedan! Hihi

Leftovers till frukost