måndag 17 januari 2011

El gran final

Taddaaaaa! Sanering av brudar!!!

Alma: "men guuud så bra att du inte bajsade i vattnet Alice, vad duktig du är!!!" (brallan höll stolt med fast hon var lika chockad själv!)

............den största frågan av alla: vad fan gjorde man utan sina barn!?!? Mina håller mig på jorden, levande... (o jävligt upptagen).

Jag är utan mina barn varannan helg, och får ibland panikattacker.. Ser deras saker ligga överallt och deras tomma sängar... Måste höra deras röster på telefon.. Tur som fan att jag jobbar bort helgerna brukar jag tänka, så dom går relativt fort ändå!

Som jag sa till En vän häromdagen; eloge till er mammor som måste vara ifrån era barn halva tiden... Ojoj...jag har haft "tur" och jag är tacksam och tänker på det dagligen. Vet att det kan ändras en dag, men jag njuter tillfullo så länge och har gjort i snart två år!

Att jobba helg ger mig också en helt annan vardag med mina tjejer! Dom slipper Tidiga morgnar och långa dagar på dagis! 15 timmar pedagogiskt tid på förskola. Och vill vi dra iväg på äventyr- kan dom vara lediga!

Jag vet att jag har mer tid än många mammor önskar att dom hade.. Jag har det bra- och jag vet och värdesätter det högt!

Jag suger åt mig allt jag får av tjejerna, dom är små endast en gång och tiden går ruskigt fort! Det står inte på förrän dom smäller i dörrar i tycker man är pinsam och vill knappt vara hemma... :-(

Gäller att leva NU och njuta av allt det där vardagliga! Syskonbråk, morgonbestyrer, stök, skrik, kaos... Det är ju just dessa saker jag kommer att sakna och minnas- med ett leende på läpparna!!!!

Middagen

Ju fler desto roligare! Gourmetköket bjöd idag på makaroner och köttbullar!!!

Det ni! ;-)

Men kul kul, barnen leker och vi mammor har chans att snacka lite skit! Ingen dålig kombination alls!

Förresten tog Carina idag hem trofast-möbeln idag. Japp, minuter efter inlägget fick jag mess från henne.

Så ni som kommenterat anonymt om den... Sorry... Ni andra som hörde av er har jag ju pratat med! Tack snälla ni för visat intresse!

Shit. Bättre än blocket liksom! Hihi håll ögonen öppna, jag har massor med grejer jag vill bli av med!!! :-)

Kompismys

Carina, Måns och Moa har varit här sedan några timmar tillbaka! Tjejerna har donat på och brallan och Måns mest härjat runt! Hihi

Som tjuren Ferdinand

.... Min Alma. Ååååhhh den ungen alltså!!! Vi var till fontänen med filmen vi hyrde igår och passade på att löpa lite fika till våra kommande gäster!

I alla fall, så sjunker hon ner... Och liksom bara njuter av " alla vackra blommor".... Brallan gjorde henne sällskap men inte många sekunder, tror inte hon fattade poängen riktigt... Hihi

Systrar ur samma kropp, men så sjukt olika. Som svart och vitt.

Bästaste brudarna <3 <3

Förmiddagen

Idag har vi pajsat runt på förmiddagen, tvättat har vi också gjort! Alla tre har rena sängkläder i våra sängar, inatt sover vi som prinsessor.

Vi har städat lite hemma, plockat i ALMAs rum, på hennes eget initiativ... Sötisen säger att hon älskar sitt och vill ha det så fint!

Underbar!!!

Ser ni nu då!?!? Haha brallan e klockren ju!!! <3

Sen tjejfrukost

Så skönt att ligga i min varma säng med mina brudar, kramas, prata och mysa.. Mmmmmmm idag är vi lediga och det är underbart!!!

<3 vi tre <3

(Alice gör förresten katt-minen, hihi ser ni?)