tisdag 14 juli 2009

Alma har utlägg

Om allt och inget. Så underbart. Jag sitter med tårar i mina ögon. Min stora tjej... Hon säger Så många ord och uttryck som jag vet med mig att jag gör och säger.. Hi hi. Hon är en minime. Underbart! Vi diskuterar om dagen som varit, livet, tjejer och killar, om att vara ihop, morgondagen, pruttar och annat kul.

Full fart

Barnen har sommarlov, och det märks! Tjohoo!

Nu åker vi hem

Life is good

Sitter i lekparken med bordet fullt med pizza och hamburgare. Alice sover, anna och Alma är uppe och hämtar bestick och grabbarna! En jättebra dag!

Shoppingbrudar

2X och Alma... Adrians mamma alltså. Vi strosar runt På stan och kollar lite På kläder.

Köper våtservetter

Känns som att det behövs...

Glassar

En cool staty

Vi två

På väg ner På stan i Avesta.

Alice och Eva

Alice hittade en kompis i lekparken.

Syskonen

Underbart!

I lekparken

Med fika, Därav Alice lycka

I lekparken

Med fika, Därav Alice lycka

Underbara Alice

Hemma hos Adde

För tillfället ensamma. Anna och killarna har lite ärenden, och brudarna ville vara kvar hos dom Så länge.

En bil kommer lastad...

Med tre coola brudar! Vi är På väg till Avesta och ska hälsa På Anna, Adde och viktor. Tjohoo!

Vi två

Tog typ tio bilder för att få EN fungerande bild där Alice inte e suddig... Att få henne att titta in i kameran är bara att glömma..

God morgon!

Jag säger då det, mina ungar ÄR perfekta! Alice väckte mig för 10 min och vi väckte Alma nyss.

Från min Kudde

Ser jag detta. Min sängkompis! Ha Ha Ha. Inte helt fel ska jag tala om för er.

Tjohoo?

Testar om jag kanske faktiskt möjligen har fixat bloggproblemet... I Så fall: coolt! Tack för tipset S! Passar På att säga godnatt.

Kvällen i bilder!

Efter att jag hämtade tillbaka mina tjejer från Andreas, åkte vi till Eskiln och mötte mamma och pappa. Skithärligt var det. Tyvärr så har min bloggfunktion bara förvunnit från telefonen... skitskumt och tråkigt. Ska försöka fixa det! I övrigt har den här dagen varit SÅ bra!!! Känt och känner ett lyckorus i kroppen. Jag har flyt just nu kan man säga. Allla bitar faller på plats och livet känns underbart! Började med att svettas några liter=välbehövligt! Sen har det bara gått i ett, hänt saker hela tiden. Skitrolig dag! Att jag och Andreas har en bra relation och att allt kändes bra när jag var där spelar också in. Det är så skönt om det fortsätter i samma goda anda. Vi måste ju trots allt dras med varandra för resten av våra liv! (shit va drygt det låter ;-) ), men så sant så. Har man skaffat barn så är man bundna för alltid... SHIT så därför tjejer: Satsa på spermadonatorer och bespara er en jäkla massa trassel!!! hihihhi Mina tjejer är som alltid helt underbara och jag tackar (gud?) varje dag att jag har dom!!! Tidigare ikväll så gick jag för att lägga Alice och Alma och jag kom överens om att hon skulle få vara uppe lite lägre än Alice - Hon är ju faktiskt större!, som hon själv säger. Så hon satt i soffan och skrev lite i sin skrivbok... Så ringer min telefon vid midnatt... SHIT!!! Jag somnade!!! PANIK!!! Jag springer ut och kollar och Alma sitter (självklart ) inte i soffan fortfarande! Utan hon har alltå satt på sig pyjamas och sover i sin säng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur söt får man vara liksom?? Usch vad dåligt samvete jag fick. Men sen slog det mig att hon nog tyckte att det var lite kul... Hon kunde ju ha somnat på soffan eller väckt mig.. Men valde att byta om och somna i SIN säng... Min stora, underbara tjej!!! Ville nog styla för morsan! och visst lyckades hon! Så imorn ska vi prata om detta och en lite överraskning ska hon få med!!! Men men som sagt, en underbar dag har jag haft! TJOHOOO!!!! Mamma frågade mig: Pauli hur kommer det sig att du inte vill ta med Alice på bild???? så jag visade henne... hihihihi ingen lätt match att få henne med på bild nämligen... finns numera roligare saker att göra/upptäcka/äta än att sitta i morsans knä...
Vi är förbannade!
-på låtsas så klart
Världens bästa
Alice tyr sig till pappa massor. Pappa blir helt slut av en kväll med tjejerna.
Vem är gladast liksom?
Underbaraste tjorvisen!