onsdag 10 december 2008

Mina tre

Alma bjöd på lite pepparkakor som hon själv hade bakat!

Lucia nr2

Såhär cool var hon!!! Hade först köpt en tomtedräkt, men den var alldeles för liten (borde jag ha räknat ut) ha ha, men blev bra som Lucia me! Glad var hon som vanligt!

Kollar på syrran...

Lucia nr2 tittar uppmärksamt på sin storasyster... supersöt! När barnen var som tystast var det bara Alice som hördes: ÖÖÖHHHHH (ni vet)... då fick vi sätta in nappen så hon inte skulle stjäla showen...

Barnen sjunger

Massor med år kvar, förhoppningsvis som vi ska få titta på våra tjejer på dagis o skola. Det tåras i mina ögon och man blir liksom bara SÅ stolt! Mitt lilla hjärta - jätteduktig, sjöng med hela tiden kunde alla texter, och var så glad i sin klänning och krona!

Luciafirande på dagis

Blev ganska bra som Alma ville ha det! Jag frågade henne för ett par veckor sedan: Vill du vara pepparkaka, tomte eller lucia på dagis iår? "Jag vill vara julprinsessa med luciakrona!" blev svaret... hm..ok... Härligt egentligen, hade liksom inte tänkt tanken. Gud så enkelspåriga vi vuxna kan vara! Klart man kan vara julprinsessa o ha luciakrona! Superhärligt! Visserligen var hon den enda som valde att kombinera, men det blev bra!

Luciafirande på dagis

Alma nya grej är att inte fastna på bild... Suck

Smaskar lite, glad som vanligt

Vi två

Lilla älsklingen

Stora tjejen..

På väg till skolan, Alice fick vara kvar hemma med pappa. Ganska miss skönt att bara vara vi två! Vi sjunger skalle kalle kobra för fulla halsar...

Ingen ljud på tvn.;.

Alma är ganska missnöjd i soffan... Fixa det då, mamma, säger hon... Shit, mamma är inte så teknisk älskling... Ha ha