måndag 21 februari 2011

Snacka om girlpower vid middagsbordet!!!

Andrea lagade spagetti och köttfärssås till hela gänget och det var uppskattat- mest av Alma (?!?!). Kändes som en hel skolklass!!!

Underbart! Tusen tack för en härlig eftermiddag/ kväll vännen! <3

I rummet bredvid;

Lugna duon liksom! Alma och Alice (7år) var som gjorda för varandra... Dom tog det lite lugnare än dom mindre brudarna kan man säga... Men myste i varandras sällskap.

Tidigare hos Andrea

Nora, Agnes och Alice hängde idag, sötisarna lekte på så bra!!!

Hembesök!

Hos Andrea och alla småbrudar i avesta!

Lite shopping

Alice har valt trosor- inte helt otippat med den där förbannade katten på! Hihi men så duktig som hon får hon välja vad hon vill!!!

Ny mössa och lite diverse grejer till brudarna i vanlig ordning!

Måndagsäventyr!

Med liiite goda nyheter! Det visar sig att jag inte tappat kontrollen HELT! Wohoooo!!!

Idag ska vi brudar bara glida!

Känner mig EXTRA lyckligt lottad

...Och då ska ni veta att jag oftast känner mig väldigt lyckligt lottad med det mesta i mitt liv! Jag har min stora fina tjejlägenhet, ett jobb (och en lön) som jag trivs med och mina underbara tjejer som jag får privilegiet att vara med så mkt... Dom ligger just nu i min säng och bara är sådär galet fina och luktar gudomligt! Vi tre har ett flyt genom våra dagar som är svår att beskriva! Ändå gnäller man över småsaker ibland... längtar och suktar efter diverse saker. I en annan del av världen (och dessutom jävligt NÄRA) lever folk i en annan verklighet.. http://hjartatbakomsiffrorna.blogg.se/ Gå in på bloggen och läs mina kära läsare. En vän till mig, en bekant och hennes så kallade liv just nu! Det är konstigt vad olika liv man har och hur ens egen verklighet kan förändras i relation till någon annans. Föreställ dig att du hittat "den rätta", en person som gör dig hel och du skapar ett liv med denna. skapar ett BARN. Det största två personer kan göra. Sen slits ditt liv i bitar med vetskapen om att din familj kan komma att splittras... inte på grund av otrohet, eller för att du tröttnat eller ngt annat vanligt... nä, utan för att du helt enkelt MÅSTE. För att landets överhuvuden helt enkelt tycker det. Hugger till i hjärtat. Helt ofattbart. Kan inte föreställa mig den känslan. Tänker på ER! <3 Har du hjärtat och samvetet på rätta stället, går du även in HÄR: http://namninsamling.se/index.php?nid=5300 och skriver på namninsamligen. Det minsta en medmänniska kan göra, enligt min mening!