torsdag 28 maj 2009

På väg hem

Men tro för guds skull inte att hon sovit hela tiden! Alice har röjt som bara den, blivit polers med personalen på avd 20. Så nu tar hon igen sig!

................................

Tis för 2 veckor sedan råkade Andreas ut för en motorcykelolycka. Frontalkrock med en bil. Alma (och Alice) har inte träffat sin pappa sedan det hände så mötet var ganska laddat. Men gick bra, Alma var nog lite skärrad i början men blev bättre. Lilla skruttan sa till honom i cafeterian: Du ska väl inte åka motorcykel igen, pappa? Förhoppningsvis är det slutåkt nu, för alltid! Jag hoppas det innerligt i alla fall, Hatar verkligen dessa mördarmaskiner till farkoster! Så lite skydd, så sårbara i trafiken... Nä, usch. Livet har för mkt att erbjuda för att sättas på spel på detta sätt!!! Som alla säger borde A varit död - Han hade änglavakt - Av en mening, eller kanske snarare 3= sina barn.

Slitna brudar

På väg

Till västerås och hälsa På Andreas På sjukhuset. Blandade känslor, mest orolig för vad Alma ska känna o tycka. Vi har pratat lite om vad som hänt o jag visat henne lite bilder, Så hon är lite förberedd.

God morgon!