måndag 13 september 2010

Salong Ringvägen

Var visst öppen här på kvällen! Brudarna ville båda ha fönat och plattat hår!!! Hihi

Shit vilka tjejiga tjejer jag har!!! Härligt, skumt, tröttsamt, underbart..... Och liiiite läskigt om man tänker typ 10 år framåt... Ojoj dyrt och drygt... Hihi <3 <3

Nä- nu åker vi hem!

........

Moffar kvällsmat

Typiskt!

Nu somna hon igen....

Hihi

På busborgen

Och har det bra!

Underbara måndag!!!

Alma kommer in vid åtta och storgråter... Haft en mardröm; var på affären med sin pappa och träffade MIG.... På en pappahelg alltså! Lilla sötisen! Vi låg i sängen och pratade länge, att det faktiskt skulle KUNNA hända....

-men tänk så bra! Då kan vi ju passa på att pussas och kramas lite?!??

-men då vill jag ju följa med DIG!

.........vad säger man?!?!? "åhhhhh jag med!!!!" men nej... Vi pratade länge.... Skruttan har så många funderingar; om vi skulle köpa ett hus då!?!? Får vi vara tillsammans hela tiden då!?!?

Sötisen! Förklarade såklart att det inte spelar roll vart och hur vi bor - att hon har en pappa som också vill vara med henne. Men att vi ska fortsätta fånga våra dagar och vara tacksamma att vi faktiskt har mycket tid tillsammans!

I övrigt har vi en sån där härlig måndag morgon! Lite lyxfrukost bestående av; chokladmjölk och ostkrokar osv.

Fan vad vi är bäst! <3 <3 <3

Usch

Ryser... Vilken film!

Och Gud så glad och tacksam över mitt enkla liv, mitt vanliga jobb och normala vänner...

Jag har ingen som helst förståelse för människor som självmant väljer den kriminella vägen. Har dom dessutom familj- nej; jag fatter inte!!!!

Alla risker, alla jävla konsekvenser som inte bara drabbar dom själva utan även deras omgivning.. Nej. Själviska förbannade människor!

Och som sagt; är tacksam över mitt enkla och okomplicerade liv, min laglydige pojkvän och mina barn- som jag för inget i världen skulle utsätta för några som helst risker medvetet.

Nej- noll tolerans har jag. Man har blivit klokare med åren helt enkelt.