måndag 31 januari 2011

Sådär ja!

Vi har jagat runt på en toasits till Brallan idag. 379 kr för den billigaste.... TROLIGT att jag skulle lägga ner såna pengar på ngt sånt!

Väl hemma springer jag in på bananen och hittar en till betydligt bättre pris!!! Tjohoooo! Alice är tydligen duktig hemma hos À med kisseriet. Hemma här har fina pottan stått framme och jag frågar henne- men fått blankt NEJ!

Av erfarenhet så tänker jag inte pressa henne, Alma kissade överallt tills den dagen hov själv ville- då kissade hon aldrig mer på sig!

Men nu finns en toasits tillgänglig. Resten får vi se!

Fikadags

Att handla med barn

(läs brallan) = SUCK!!!

......

Iiiiiiiiii

Vi tre är i Avesta och gör lite ärenden!

"mamma" och "Alice"

Blondinen på bilden är alltså "mamma", dockan heter nu Alice.

Ok då. <3

God morgon världen!!!

Här ligger vi och bara ÄR!!! Så fruktansvärt skönt efter att ha klivit upp 05.00 2 dagar nu....

Nu ska dagen fångas! <3

Kolla!

Vad jag hittade!!!! Helt sjukt vad tiden går fort!!!!

Förbannade jävla pausknapp: nu får du fan komma fram!!!!!

Trion samlad

Mysig kväll, sent för mig som vanligt... Fasen måste ändra mina kvällsrutiner! Tjejerna sover i min säng inatt! Tjohoooo!!!! Dom ligger här bredvid mig as we speak och är bara så bäst och luktar gudomligt!

I övrigt blev det en liten söndagsdiskussion med mr X... Försökte ta upp en sak angående Alma och det lyckades vända till ngt HELT annat! Suck!

Såhär går det mina vänner om man inte kan sitta ner Face to face och prata om barnen. Men jag vet inte... Kanske att personen i fråga börjar förstå att det är bäddat till missförstånd om man måste ta allt på sms och korta samtal.

Nej, ni X som har trots separation med allt vad det innebär kunnat behålla en normal vuxen föräldrarrelation: GRATTIS! Jag avundas och hoppas att det en dag blir lättare. Seriöst; Alice är inte ens 3. Alltså ganska många år kvar att dras med varandra.

Det kanske blir som lotto:

"plötsligt händer det"

Jag väntar med spänning. Sov gott nu gott folk! Det tänker vi göra!

Och inga larm i världen väcker oss imorn!!!! Tjohoooooo!!!!