onsdag 24 september 2008

Slitna småbarnsföräldrar

Så känner vi oss idag.. Hoppas för guds skull att morgondagen blir bättre! OBS den härliga spyan på axeln, ett måste för alla småbarnsföräldrar!

Vilken j-vla dag

Usch, känner mig helt slut, otroligt lång o jobbig dag. Började jättebra, men sen tappade jag suget helt... Mensvärk har man haft till förbannelse, sveriges tröttaste o kaxigaste treåring kommer tillbaka hem från dagis, en bebis som vill äta hela tiden o en sambo som är nära döden... Ja, inte är det kul alla dagar, den som säger det ljuger svårt mycket! O huset- hur kan allt vara så stökigt o skitigt? Ibland har man lust att flutta på stället i stället för att ta tag i röran. Andreas frågade mig nyss: hur fan ska vi göra med köket? Orkar vi eller ska vi bara släcka? Hi hi, synd bara att skiten är kvar när man tänder.. Men det verkar luta åt släckning i alla fall o gjo på film- om man nu lyckats hålla sig vaken..

Min nya drog

Det är så himmelskt gott! Känns bra att verkligen ha bytt ut cola mot vatten.

Oti

Japp. Ni ser helt rätt. Har gått ända till Oti! Helt sjukt, för att vara jag alltså.. Är så stolt över mig själv! Har pratat med Andreas, han är redo att hämta oss på vägen om Alice skulle bli hysterisk... Tjohoo!!! Nä det är fasen ingen myt - ju mer man rör på sig, desto mer orkar man! o det e så skönt. Längesedan jag kände mig så energisk som jag gjort ett tag nu. Hoppas det håller i sig, mitt nya liv... Håll tummarna för mig!!!

Ute på promenad

Passar på att prova den nya sittdelen på min älskade vagn... Love it!

Hejdå mamma!

Mina älsklingar

Dags att åka till skolan, Alma o Andreas kör rally..