onsdag 14 oktober 2009

.....

Får man plats någonstans? Hi hi hi

Egen tid

Brudarna sover, dator, popcorn, cola light och greys... Shit. Life is good

Hittat hem

Där det finns barbie-trivs alma

På sånglek

Värsta mysigt.

Hämtat mina skatter

Presenter

Till mig och Alma. Shoppat upp mina presentkort som jag fick av min pappa och brorsa! Tjohoo!

Klotter på toan

Yeah right! Den där Fredrik är med all säkerhet helt bortglömd innan bruden kissat klart! Men underhållande att läsa i alla fall... Hi hi hi

Tjohoo!

Har hittat mina vinterstövlar! Det sa bara klick mellan oss... Hi hi hi. Strosar omkring i affärer och bara har det bra! Men Fasen, saknar dig min kära granne... Självklart är jag glad att du har praktik, men vad Fasen!? Saknar våra fikastunder och gapskratt på vallonen... Dom undrar nog om vi lever? Hi hi hi

Yes!

Nu lite ärenden på stan innan brudarna ska hämtas! Shit vilken dag!

Brallans verk

Shit. Den där ungen smyger omkring och gör hyfs bakom min rygg... Hi hi hi. Detta är alltså min nyaste puderdosa som fått sig en Alice-touch... Fan! Men jag älskar dig ändå min lilla terrorist!

Iiiiiiiiiii

Såhär känns livet just nu och faktiskt ganska länge nu... Svårt att beskriva känslan, ett inre lugn, harmoni, lycka... Måste vara oti som framkallar dessa känslor... Hi hi hi. Är så nöjd med alla mina val i livet, de sämre valen har ju faktiskt lett mig där jag är idag. Tror att det är en viktig del i mitt återhämtande... Folk som undrar hur jag orkade ta mig upp- det gäller att bestämma sig, och bara plöja fram, inte blicka tillbaka. Och sånt som hänt, händer av en mening! Och varför vara bitter över sånt som jag inte kan förändra? Så- fokusera på det som faktiskt gör dig lycklig, får dig att må bra! Och mår du inte bra? Av vilken anledning som helst- gör något åt det! Livet är alldeles för kort för att slösas bort och kom ihåg: ditt öde ligger i DINA händer! Ingen kommer att fixa ditt liv åt dig!

....,

Alla som älskar Fagersta...

Räcker upp en hand! Iiiiiiiiiii

Life is good

Fucking good! Hi hi hi. Tjejerna är lämnade på förskolor, egen tid, musiken pumpar sjukt högt i mina öron, underbart väder... Tjohoo! Oti- here I come!

Fan

Värsta i tid

Redo för galenskaper

Shit. På riktigt. Alice Brallis är på hugget!