lördag 29 november 2008

fortsättning

Vill bara berätta att min mamma har tagit upp madrasser från källaren, för vi ska har pyjamasparty framför tv:n inatt. Teleton slutar kl04.00 och vi ska försöka se hela!!! Heja oss!!!

Teleton 2008

Finner inga ord... Men vill säga så mycket... Kvällen har jag, mamma och Jenfa spenderat framför tv:n. tvChile och tittat på TELETON: För er som aldrig hört talas om det är det Chiles stolthet, en årlig insamling för Teleton - ett rehabiliteringscenter för barn med olika handikapp.

Programet håller på i över ett dygn, i sträck! Fullspäckad med artister, insamling och framför allt helt otroliga historier om alla människor som fått hjälp genom Teleton. Vi sitter och gråter titt som tätt och jag kan inte låta bli att förundras över denna humana värme... helt sjukt!

Man får liksom perspektiv på livet, förstår vad man har och att man är så himla lyckligt lottad!!! Jag har mina två underbara barn, fullt friska och fantastiska, jag har ett fint stort hus, en sambo som jag älskar, min familj som håller ihop, jobb... ja listan e lång - egentligen!

Saker som man glömmer när man gnäller över småsaker! Gud vad jag önskar att alla kunde ta del av Teleton! Att människor skulle stanna upp i sina upptagna, fullspäckade liv och vara tacksamma. Uppskatta sina liv, sina barn och inse att man gnäller, skäller och bråkar över såna petitesser så det är pinsamt.

Ikväll har jag och Jenfa donerat pengar tillsammans, inte mycket men alltid ngt! Mamma har också gett, och det är nog det vettigaste vi lagt ner pengar på väldigt länge!!!

Här kan man sätta in en slant! https://www.bancochile.cl/webchile1/Teleton/index_tarjetas_ex.html Och här är hemsidan: http://www.teleton.cl/default_evento.html

Snart så

Eller nja, är lite tidig... Men kl elva är det dags i alla fall! Tjoho! Jennifer o Karro är o dansar med sina grupper o småbrudarna. Mamma är hemma o myser med Alice, o här är jag!