fredag 18 juni 2010

Ynkliga jag

Nu är det bra synd om mig... Saknar mina barn sjukt mkt, ser deras grejer, kläder och stök... hittar grejer som Brallan har lagt på orätta ställen...
...och just NU känns de platserna helt rätt!!! ÅÅÅHHHH Underbara unge! Drack min cola light framför tv och tänker på Alma som ofta håller mig sällskap, dukar fram mys när jag lägger Alice... Min stora omtänksamma tjej...
Idag åkte Pierre iväg på affärsresa... Till Australien denna gång... blir nu borta 2 veckor och det känns jävligt tungt just nu!
Så med andra ord: en ganska halvrutten dag. Nu vill jag bara sova-jobba. Sova-jobba så det kan bli söndag kväll snart, då får jag i alla fall tillbaka 2 av mina 3 skatter.
God Natt (läs dålig)

saknar så det värker...

...

...........

Dessa förbannade jävla karlar och deras knullande och dessa svaga kvinnor som går på lama ursäkter! Nä- tur man inte tillhör den svaga kategorin! Men Jag kan inte låta bli att känna mig lite besviken på Sandra, trodde hon var tuffare än så. Man får väl hoppas på att det är tomt skvaller och att hon i verkligheten är starkare än någonsin och snart får träffa en man som verkligen förtjänar henne!