lördag 21 augusti 2010

Coolt

Min

.....

Mongolisk buffé

-min nya favvomat!!!! Guuuuud så gott det var! Och perfekt att lägga på allt man vill- så tillagar dom det på en gång!!!!!

Mums

Hihi tokigt

Sticker lite tidigare från jobbet idag. Jobbar ju ändå mer än vanligt i helgen!

Jag och min älskling ska iväg på lite äventyr!!!

Tjohooo!!!!

Nu har jag ropat in en alldeles egen sån här på auktion!!! Martin hade köpt en till Karro och jag föll pladask!!!!

Hållare+laddare+fm-sändare i ett!!!! Underbart! Älskar dagens teknik!!! <3

Ny dag - nya tag

Igår fuckade en viss person upp min dag... Ibland känns det som om denne jävlas för att jävlas- egentligen utan anledning..

Jag gör faktiskt mitt bästa för att minimera kontakten och undvika bråk- men det verkar inte spela någon roll hur tillmötesgående man är; får skit ändå- tröttsamt värre.

Scenario: Alma har kalas imorgon. Luddes 5årskalas. Klart Alma vet om det och vill gå. Torsdag kväll packar vi två kalaskläder: klänningar, strumpbyxor, skor, ja rubbet! Allt prydligt packat i en separat påse. "den här helgen blir jättebra" tänker jag för mig själv. Allt är ju fixat.

Fredag eftermiddag: knåpar jag ihop ett artigt och trevligt sms och berättar att jag råkade glömma att skicka med Luddes present- men att jag kan be Pierre lämna den på lördagen. Men det fanns en hake:

Presenten är INTE inslagen. Japp så svinig är jag. Helt hänsynslös. Tror att jag är "universums mittpunkt" hette det visst...

I dagsläget är det osäkert om tjejerna får gå på kalas imorn. Jo, jag skojar inte! Det blev tydligen för jobbigt...

Så nu har jag lagt ner diskussionen. Men hoppas någonstans att någon kommer till insikt om vem som drabbas för tjurigheten och tar lite ansvar.

Inte ska jag behöva göra allt även när dom inte är hos mig? Eller?