onsdag 17 december 2008

Somnade på soffan..

Med sitt kära strykjärn i handen...

OBSERVERA

Bara så ni vet så har jag lärt mig att stycke-indela!!! Men när jag sen lägger in det, blir det liksom en enda gröt av texten!!! GGRRRRR FATTAR NADA!!! Snälla om någon har något förslag?

Vilken dag!!!

Mycket har hunnit hända idag, 09.30 var jag på gymmet, nästan 600 kalorier senare var jag hemma igen!!! På eftermiddagen hade jag bestämt att jag skulle till Anneli och ta lite kort på tjejerna... Nja, som ni såg i Annelis blogg så gick det sådär.... FASEN! Jag hade verkligen höga förväntningar och mina brudar visade sina värsta sidor - samtidigt under mindre än en timme... Alice var sur, grinade och spydde och vartannat, Alma var anti allt, fast jag trodde att jag mutat henne... nä, det var inte meningen att jag skulle ha några fina syskonkort... Försöker tänka som min kloka mamma brukar säga: "Det finns en mening till allt som händer".... vad det nu skulle vara... Efteråt fick jag dessutom åka ner till pickabo och köpa det där förbannade strykjärnet som jag lovat Alma, hon var ju faktiskt med på kort, även om hon gnällde och korten inte blev så bra... Nu på kvällen så har jag faktiskt gett Alice lite Alvedon, ungen skrek hysteriskt, vilket hon aldrig gör om det inte är ngt fel... Så nu sover hon som en stock! Så visst kanske det kan hänga ihop med hennes skumma beteende hos Anneli? Vad man ska säga om Alma och hennes fotovägran vet jag inte! Otroligt frustrerande är det i alla fall!!! Men jag tror att jag var likadan när jag var liten... så nu förstår jag att mammas frustration när jag sprang iväg så fort jag såg en kamera... Nä, nu vill jag bara att klockan ska bli så mycket så Andi kommer hem! Sen vill jag bara sova och ta nya tag imorn!!!

Privatliv är ändå överskattat...

Här är mitt toasällskap... Är det inte den ena så är det den andra... Hi hi,.. Man hinner väl vara ifred på toa när tjejerna flyttar hemifrån? Ha ha, då kommer man säkert att sakna deras sällskap!