fredag 30 september 2011

Eloge till COOP NÄRA

Ok- såhär var det:

Igår (eller förrigår, dagblind numera) efter jobbet var jag sådär brutalt Sugen på baguette (brödet alltså hihi) och åkte till Servus. Alltid ett säkert kort tänkte jag...

Kommer dit och det är SOPRENT!!! Aaaahhhh panik!!! Som vanligt har jag svårt att dölja mitt missnöje och kvinnan undrar snällt: "vill du att jag ska baka bröd åt dig?!?!"

Va?!?!?

-ja, kan göra det om du vill, tar typ 10 min...

Lyriskt blev jag men hade inte tid och ork att vänta. Men fick numret..

Så idag; taddaaaaaa ett samtal till världens bästa Servus när jag lämnade jobbet och vipps- så hämtade jag upp RYKANDE VARMA baguetter...

Vad säger man?!?

Service i världsklass. <3

Lekparksuppdatering!

Dom här två brudarna möttes i lekparken tidigare idag... Total lycka tydligen, så synd att dom inte går i samma skola så jag kan tänka mig att var glada att ses!

Önskar bara att jag var med... Men men underbart att få en sån här uppdatering- jag tar allt jag får! <3

Sliter på jobbet

:-)

Hjärt-värmar-post

Fick med mig en del post från skolan... Det värmer mer än någonsin just nu.

..........

Lite ledsamt när jag skulle gå- men det var ju första gången! Och det här är ngt jag absolut vill göra om! Få bonustimmar med min älskling när jag inte har henne.. Lyxigt värre.

Rekommenderar detta till alla mammor (ok pappor ME då) att ta er tid om ni har möjlighet! Det uppskattades av personalen och det var roligt att se det Alma pratar om hemma och få ansikten på kompisarna.

Skulle så gärna vilja hälsa på min Bralla- men det skulle nog bli lite tokigt, även om alma tyckte det var lite jobbigt när jag skulle gå så har hon pejl på läget- förstår att jag ska jobba och att vi ses snart..

Min lilla skatt. Mamma är galen i dig!

Måndag smäller det: då förenas dundertrion igen! <3 <3 <3

Min förmiddag

Blev liksom världens bästa. Igår kväll på fejjan ( <3 ) diskuterade jag med ALMAs fröken och vi bestämde att jag skulle hälsa på idag!!! Iiiiiiii

Förstår ni att jag längtade?!,!?!

Alma blev såklart jätteglad och jag fick gå på ormbunkern en dag. Jag fick stryk i Fia av 6-åringar, fick lyssna på dramatiserad saga (dom är ju bara så bäst dom här fröknarna), äta lite mat med barnen och lite 1-2-3 stjärna stopp på rasten...

Men så fort tiden gick! Underbart är kort som dom säger. Men jag fick träffa, lukta och se min skatt i sin miljö med hennes kompisar- guld värt!

Iiiiiiiii

Iväg på roligheter!!! <3