måndag 20 september 2010

Iron-man

Hihi min manliga prins står och stryker...

Jag la mig i sängen och tittade på! Hihi inga traditionella könsroller här inte!

.......

......

Psykobrudar!

Hihi Alice har lärt Alma att göra hennes grej! <3

Tacomiddag

Hemma hos Pierre!

Kolla vilka som är här!!!!!

Alice är lyckligast i världen!

Toppbetyg!

Ojoj bara beröm!!! Världens finaste tänder har min älskling!!!! Brudarna charmade Marie och allt gick super!

Brallan snackade på och var så stöddig och inspekterade ALLT.... Men när hon fick frågan om HON ville sitta i stolen och visa tänderna, var hon inte så
Stöddig längre! Hihi

Efter tandläkarbesöket: fika på stan!

Pirrig tjej

Lite ärenden...

Hemma på lunch

Thaimat till lunch

Brudarna är mer än nöjda!

Livet går vidare

Trots allt. Jävligt surt men nu vet ni var JAG står!

Vi tvättar och gör lite nytta hemma!

..............

Jobbig dag! Så sjukt besviken över valet, svårt att greppa att Sverige blivit som det har blivit! Framtiden ser mörk och oviss ut....

Att alliansen fortsätter... Ja, det känns inte lika förödande som att SD kom in i riksdagen. Jag har som sagt jobb och hälsa, så jag kommer att klara mig ganska bra... Men känner stor oro för dom mindre lottade människor, de svårt drabbade i vårt samhälle som har tuffa år framöver.

Vad ska man säga om SD? Det gör mig ledsen och besviken att det finns så många bakåtsträvande och trångsinta människor. Vad är det för värderingar vi lämnar över till våra barn? Usch.

Nä- en sak som är skrämmande är deras ansikte utåt. Jimmy Å... Ser mer eller mindre ut som en svärmorsdröm... Så städad står han där och bäddar in deras främlingsfientliga politik i smidiga formuleringar. Och många går på det. Men tyvärr är jag övertygad om att många av deras anhängare är av en annan typ. I say no more!

Slutligen vill jag Bara tilläga att jag respekterar samtliga partier, olika åsikter tillhör ju det fina i vår demokrati. MEN!

SD står för ngt helt annat! Nä- Ni smygisar som sympatiserar med SD, gör er inga besvär att vara mina vänner! Varken i verkliga livet eller Facebook! Trångsinta människor är inget jag varken har lust eller tid att lägga ner min dyrbara tid på!

Nu gäller det att välja sida!