lördag 7 februari 2009

GGRRRRRR

Nej, det e inte som ni tror!!! Jag HAR lärt mig att styckeindela i skolan... Men av någon anledning så blir det en enda gröt när inläggen publiceras! Tråkigt, någon som har ngt förslag så hojta till!!!

Effektiv dag!!!

Idag har jag varit på gång sedan 07.30. Halv tio var vi tre brudar på stan o handlade lite nödvändigheter och lite roligheter! Tex så valde Alma ett duschdraperi idag på Hemtex, som visade sig passa utmärk!!! Ett tjejdraperi, sa Alma och ja, det ÄR verkligen ett tjejdraperi - Girlpower liksom. Sedan 11.00 har vi varit i vår lägenhet o pysslat o fått massor gjort! Världens bästa Mirela var med ett X antal timmar o vi skruvade ihop köksmöbler, hallmöbler mm. Tusen tack!!! Lite senare kom även Erika, en vän som visade sig infinna sig precis där hon behövdes - En riktig klippa! Tack för hjälpen att skruva ihop världens drygaste möbel=Malm byrå... men värt allt till slut, så sjukt snygg!!! Sara o lilla Erik har också svängt förbi o kollat in vårt framtida idag, men blev inte så långvariga, då det inte är så gästvänligt/barnvänligt hemma hos mig just nu... Men tack för titten, ni får komma snart när vi har kommit i ordning! Alma har också varit en stund hos världen bästa granne! Köpte bullar som de fick fika inne hos Anneli. Senare på eftermiddagen var Ludde in till oss o käkade lite mat! Trevligt med besök av en liten hockykille! I övrigt har det slagit mig (eller påmind) om att jag har nog världens snällaste barn!!! Har alltså varit i lägenheten sedan 11.00--19.30... skruttorna... Mina bästa brudar! Här nedan kommer det lite bilder, titta nerifrån o upp!

Helt slut

Alice har kanske sovit en timme under hela dagen... bara härjat i sin stol, käkat mat i sin nya stol o lekt massor!

Kvällsläsning

i min o Almas favvotidning: Hänt Bild... hahahah "vilken tjej tycker du e finast?"-leken kör hon på varje uppslag

Glad som vanligt

Skruttan sprider sin glädje hela tiden, mitt i all kaos, o möbelbygge så bara garvar hon!!!

Systrarna myser

Här i Almas framtida rum

Mitt snygga kök

Love it, nästan lika mycket som köket i huset! Köksmöblerna har vi jag o Mirela skruvat ihop idag.

Middag

Mums, Erika o jag svullade hämtmat och barnen fick (deras eget val) köttbullar o ketchup!!! Observera den snygga hockykillen till höger!

Tjejdrapperiet

Till vår tjejlägenhet! Helt klockrent valt av Alma!

Hallen

o den förbannat snygga, men drygmonterade malm-byrån

Dagen i bilder