tisdag 14 september 2010

En riktig tankeställare!

Idag har jag smakat lite på hur det kan vara att jobba dagtid..... Lämnade brudarna runt 8.30 i morse och hämtade dom 16.20...... Vi var inte hemma förrän 16.45 och helt slut var (är) jag! Alice lägger sig i trapphuset alldeles utanför hissen och får utbrott... Jag bärandes på kassar med ett trytande tålamod.... Shit.

Inne vad som känns som en evighet senare, ser förjävligt ut hemma, bara att börja med maten.... Nä.... Paulina ordenes gillar INTE detta!!!!!

det jag kommit fram till idag är; att jag är otroligt lycklig lottad med mitt jobb. Visst är det en hel del pusslande, långa, ibland tunga pass, sena kvällar och tidiga morgnar....

MEN; jag har privilegiet att ha massor med tid med mina barn!!!! Dom har 15 timmars pedagogiskt tid på sina förskolor- ibland mindre när vi hittar på ngt och bara drar iväg. 2 dagar i veckan är dom helt lediga och jag hämtar alltid som senast kl 14. Massor med energi och tålamod finns till förfogande me!

Det är fasen lyxigt!!! Alldeles underbart! Det är en sån självklarhet för mig att jag ibland glömmer att vara tacksam!

Det är mkt jag missar under helger, festar väldigt sällan... Men man kan inte få allt här i världen och mina barn är ALLT för mig, jag lever och andas för dom! Och tiden går skrämmande fort och dom är bara små EN gång: så som det ser ut nu- missar jag väldigt lite. LOVE IT!!!

Så; eloge till er mammor, speciellt om ni är ensamstående, delad vårdnad och har ett Dagtidsjobb! Fy fan vad ni är bra!!!

Hatten av för Er!!! <3

Min dag

Spenderade jag på introduktion/utbildning med frivilligcentralen. Det blev en låång, men givande dag!

Mycket info, intryck och funderingar ryms i huvudet just nu! Men intressant var det! 14 brudar och 2 grabbar!

Eller ok då: jag var typ yngst! Dom flesta var pensionärer... Hihi men trevliga var dom! Och samma mål har vi alla; att ge lite av sin egen tid för att hjälpa andra... Egentligen ingen big deal!

Känns bra i hjärtat att dra sitt strå stacken, som medmänniska. Alla ska vi ju bli gamla en dag! <3

..........

"mamma titta! Hon har ju fint hår EGENTLIGEN!!!"

/storasyster om lillesyrrans plattade hår! Hihi

Full fart

I morse

Dagislämning- lite tidigare än vanligt!