lördag 18 september 2010

!!!

Hihi min galna Bralla... Hon är bara för mycket... Är hon glad så är hon gladast i världen, vill hon vara söt- så kan ingen vara sötare...

Och är hon förbannad... Ja, då är det bara att ta skydd liksom!

Underbara lilla skatt!

<3 lycka <3

Ser ni? Min prins är på väg hem!!!! Om ett par timmar på svensk mark!!!

Längtar så jag kryper ur mitt eget skinn snart...

Val 2010

Ni har väl knappast missat den här historien?

Nä- jag måste erkänna att jag har tagit till mig ganska mycket om valet i år, lyssnat, och läst massor! Verkligen tänkt efter.

Och ja... Faktiskt har det inte varit 100% självklart. Alla partier (nästan) har något som tilltalar mig, frågor som berör mig.

Jag är friskt, har ett bra jobb, en bra lön- alltså har jag med andra ord klarat mig ganska bra under den nuvarande regeringens regi.

De borgerliga partierna snackar inte bara skit, vissa saker som att dom vill utöka yrkesutbildningar och lärlingsmöjligheter tex: hur smart är inte det??!? Ganska smart tycker jag! Alla människor är inte menade att bli akademiker! Iden med fler alternativa vägar till ett bra liv älskar jag! Alla kan bidra med något- och även dom som inte har tid/lust/ork/intresse av högre studier ska ha möjligheten att hitta sin nish!

Å andra sidan: Betyg i skolan i lägre ålder: nej, gillar inte iden speciellt mkt... Visserligen bra om man kan uppmärksamma och sätta in resurser tidigt, men nej, tror betyg skapar mer ångest/hets och sänker självkänslan mer än gynnar!

Frågan är; ska man tänka på sig själv? Sina barn? Sina vänner?

Ja, inte lätt! Men jag har i alla bestämt mig- jag tänker inte tänka på mig själv! Jag blir rädd för hur människor har kommit att behandlas! Och dom stora förlorarna i samhället är dom som redan ligger....

"det ska löna sig att arbeta" jo, tack! Men dom som inte kan det då? Nej, ett elitsamhälle är inget bra mål.

Så jag tänker rösta för humanitet- för arbetslösa, ensamstående, sjuka...

För även om jag inte tillhör dom kategorierna nu- så finns inga garantier! Man vet aldrig hur livet vänder! En liten olycka och man är i nedersta facket!

Alltså; på söndag röstar jag RÖTT. Så det så.

Och hur ni nu väljer att göra; RÖSTA! Sitt inte hemma på soffan och gnäll, gör skillnad!

<3