måndag 12 oktober 2009

Hejdå

Inte lätt eller kul efter en hel helg. Nu ska vi fara hem. Tjejerna har pyjamas på sig och dricker välling! Nästa stopp: världens bästa ringvägen.

Bästa systrarna

Håller mig sällskap när jag ska kissa... Hi hi hi. Underbart! Älskade kaos! Vem behöver privatliv liksom?

Vi två

Shit. Livet är ganska underbart just nu. Iiiiiiiiiii

Vi två

Råkade väcka Alice när jag och alma stod och skrek i hallen... Hi hi hi. Men gud att hon kan lukta så himmelskt gott!

På väg

Shit. Älskar att köra den här bilen! Med trevligt sällskap i telefon och vips- så är det snart pussdags! Gud vad jag längtar efter mina tjejer nu!

Finner inga ord...

Min bil. Min älskling. Mitt allt.... Hi hi hi. Nu är jag inte längre handikappad! Tjohoo! Men jag tar likt förbannat pappas bil till kumla. Passa skulle passa på att städa min bil! Hallå?! Hur bortskämd är jag liksom? Hi hi hi

Värsta braiga dagen

Att se fram emot! Typ tolv ska jag och min passa hämta min bil från verkstan! Tjohoo gånger 1000 liksom! Efter det lånar jag pappas bil (ja, en V70 slår en Audi, plus att den är tankad hi hi) och drar till kumla och hämtar mina brudar! Tjohoo gånger 100 miljoner! Så, dagen kan inte annat än bli toppen eller hur? Iiiiiiiiiii

Kan inte sova

Ligger i sängen och bara längtar så mycket efter mina barn... Har bara existerat idag,knappt... Hälsat på Anneli är det största jag gjort idag. En lång och tråkig dag, Shit är verkligen inte van att göra ingenting! Och nu försöker jag sova, men tänker bara på tjejerna... Hur dom ser ut när dom sover, hur dom luktar, hur deras hud känns... Shit! Imorn ska dom hämtas! Tjohoo!