onsdag 19 november 2008

Möts av detta

Ska till Arena o möts av detta-drygt men mysigt för Alma, då ska vi ta med skidorna till dagis imorn

Eftermiddagsfika

Lite funderingar

Vissa tycker att jag är dålig på att skriva i min blogg... andra tycker att det är bra med mycket bilder... Hur som helst så undrar jag ofta när alla har tid att sitta o skriva långa inlägg? (förutom Karro, den glidaren) Att blogga från mobilen är min räddning, tar kort i ögonblicket och bara skickar in! Idag har jag och Alice (till dig, mamma) varit ute i över tre timmar och gått. Först till Oti, sen ner på stan och runt lite, sen en omväg hem. En underbar förmiddag med andra ord!!! Snart ska Alma hämtas och vi ska bygga med lego och leka med bilbanan, det har jag lovat henne! Har köpt munk och tomtecola till henne som en liten överraskning! I övrigt är mina planer att kämpa med träningen denna vecka, fast det mest kämpiga med träningen är faktiskt att få tiden att räcka och fixa barnvakt när Andreas inte är hemma... Motivationen finns till tusen och jag är numera beroende - mår skit när jag inte får röra på mig! En härlig känsla som jag inte trodde var möjlig, nu efter alla år förstår jag Andreas och hans träning! Idag ska jag på step up - veckans höjdpunkt. TJOHOOOOO!!!! Om Antonio är med tjejerna imorn blir det kanske box! Håll tummarna för mig. Nä, nu är jag alldeles för rastlös... Huset ser ut som skit-suck. Tänk om man hade råd med en människa som bara håller allt snyggt och tvättar o lagar mat!!!??? Det vore ngt det! Tjohej leverpastej

Close up

Min lilla solstråle

Alice är alltid lika glad när vi är ute på promenad.. Hon skrattar hysteriskt när jag sjunger indiansången, hur kul kan det vara liksom?

Hittade den Mirela!

"Vilket roligt kort!"

Det tyckte hon, nja... Morgonen har varit ovanligt smidig, Härligt. Nu ska jag bara hem o fixa Sumis, sen är det oti som gäller!