torsdag 12 november 2009

Förra helgen

Förra helgen var tjejerna med "Pirre", som Alma säger... Allt på Pierres initiativ, HAN frågade mig om han fick hjälpa till. Jag pratade med Alma om det, som en fundering och hon blev eld och lågor!!! jag frågade Alma; men hur ska ni göra för att förstå varandra då? "äsch, det ordnar sig mamma, han pratar ju lite svenska och jag lite engelska!" så enkelt var det.
Underbart! helgen gick fort och bra, Pierre uppdaterade sin blogg regelbundet med bilder, älskar att se mina på bild när jag jobbar! Jag var och fortfarande djupt imponerad av min kille. Han BER om att få vara med mina tjejer och fixar hela helgen GALANT!!!!

Mums

Helt sjukt, har haft en längtan hela dagen efter kronärtskocka... Har en skål vid sidan om med citron och salt och doppar i.... Shit. Tittar på singing bee med Alma och bara är.

...........

Den väldoftande galningen sover nu. Om det gick, skulle jag bära med mig denna lilla fossing i min ficka, speciellt när jag jobbar och är utan mina skatter... Fast det kanske skulle se lite skumt ut...

Mysungen

Sitter inne på sitt rum och pysslar. Kommer ut med fina grejer till mig. Ett svart hjärta att hänga upp... "till dig eftersom du älskar svart, mamma!"

Brallan

Börjar få en skaplig kalufs... Ser inte klok ut, sjukt söt men ändå... Tänk om en vuxen skulle glida runt i en sån frilla?

Kolla in!

Alice premiär-fläta! Hi hi hi.

På affären

Med Brallan som inte kan sluta peta på de få tomtar som är framme på coop... Shit kul närmare jul liksom...

Sorry people

Men har visst tappat bort min blogglust igen... Som ni kanske har märkt... Men ja- vi lever! Hi hi hi. Har haft en super-effektiv förmiddag och bland annat städat massor...kanske att min blogglust kom fram i våran röra, det visar sig. Har i alla fall skitmycket att berätta för er! Tjohoo så länge!