lördag 31 juli 2010

Mina- för alltid

Mina skatter, mina brudar, mina ALLT!!! Ett liv utan dom är otänkbart!

Den enorma känslan, stoltheten att dom faktiskt kommer från MIG, MIN kropp... Wow, obeskrivligt!!!

Veta att dom behöver mig! Att jag ansvarar för dom... Att jag ska vägleda dom i vått och torrt... Ååååhhh så stort, kan fasen inte toppas av ngt!!!

Idag gick vi vid fontänen i stan i Västerås så frågade Alma mig om det var en "önskefontän" (jag vet bruden har sett för många sagofilmer hihi).

-kan vara om DU vill, tyckte jag.
-då vill jag önska att du aldrig mer ska jobba så vi alltid bara ska vara med DIG! Och fånga dagar mamma!!!

-....................

Vad säger man? Faktiskt inte första gången hon säger så- men mitt hjärta får en mini-infarkt varje gång! Japp- det vore nog MIN önskan med!!!

Lycka

Är att få hålla i min kära iphone igen!!!! Tjohoooo!!!! Har inte kunnat bloggat och det har varit fullt upp!!! Apple skiter pengar tydligen då jag fått en helt NY telefon IGEN!!! Men ok då!!!

Brudarna är hos mig i helgen, pappan är på semester- så jag valde att ta ut semester för enkelhetens skull... Lite typiskt är alla borta i helgen: mamma, pappa, brorsan, Jenfa och även min Pierre... Plus att jag inte har bil för tillfället... Supersuck!

Men!!! Idag gjorde jag och brudarna en liten utflykt till Västerås med ett mål i sikte; hämta min iphone. Vi tog tåget till stan och sedan en buss till Hälla- uppskattades av brudarna massor!!! Brudarna var i extas på tåget och bussen, sötisarna är ju så vana att åka bil... Själv saknade jag friheten lite, att åka precis när man vill, dåligt med avgångar på lördagar!

Anneli och grabbarna har varit här och härjat på kvällen!!!! Ojoj vad högljudda dom är tillsammans (Alice värst) hihi, men så sjukt underbara!!!

Tack vännen!