torsdag 26 maj 2011

Goa ungar

Kvällen

Tillbringades vid eskiln. Grillning och allmänt mys. Barnen blev såklart blöta och fick åka hem typ nakenfisar... ;-)

Trivselkväll

Faktiskt på båda tjejernas dagis tidigare idag. Så: jag fick helt enkelt välja. Förstår egentligen inte varför det ska vara exakt samma dag, samma tid... Är det bara jag som har två barn på två olika? Tråkigt som fan att behöva välja bort faktiskt.

Men men.. Idag valde vi att vara med på ALMAs. Av den enkla anledningen att det faktiskt är hennes sista trivselkväll innan hon börjar på förskoleklass.. <3

Så till slut kändes valet helt rätt- det gick ingen nöd på Min översociala Bralla. Hon lekte och pratade med alla som att det varit hennes polare. Springa loppet fick hon också göra! Guud så stolt hon var..

Stolt älskling

Picknick

Rebeckas mamma jobbade så vi tog med henne. Mysigt mysigt.

Vätskekontroll

Mest hela tiden för Brallan... ;-)

.....

........

Klara, färdiga

GÅ!

Alice fick också ett nummer på magen och var mäkta stolt att få springa med storasystern!

Trivseldag på Björksta

Nya ägaren:

Petra. :-)

Ojoj

Det går undan, omorganisering och rensning pågår. Vår hallmöbel jag haft i vardagsrummet blev precis hämtad. Smidigt- hann inte ens lägga ut det!

Vår senaste familjemedlem

En livs levande jätteväxt!!! Ooooops det vilar numera ett stort ansvar att hålla den levande.

Men det borde vi fixa- förhoppningsvis.

Check this out!

Miss organiserad- mitt nya liv. Den högra delen är ny. Den trasiga byrån och kaos: borta.

Nytt tyg som räcker hela vägen är inköpt och snart fixad.... Iiiiiiiiii

Vad säger du mamma?!?!? ;-)

......

Mors-häng

<3 thaimat <3

Lyxlunch

I parken med brudarna.

Lyxfrukost

Jag och Petra smidde frukost- planer igår kväll, hurtiga Anneli hittade vi utanför Ringvägen. Så vipps så blev det en riktig tjejstund!

Just det!

Har glömt att berätta för er att min mäktiga lilla Bralla numera sover i sin säng (har haft henne hos mig några månader), säger att hon vill sluta med napp (bara SÄGER än så länge) och sover UTAN BLÖJA!!! Alltså totalt blöjfri!!!

Hon är då himla stor!!! På kvällen dricker hon lite välling, går upp och kissar och borstar tänderna, sen pratar vi en liten stund, pussas, kramas och sen SOMNAR hon själv... <3

Bästa, underbara, galna Brallan! 

RENOVERING PÅGÅR!

Japp som undrar vad jag har för projekt som lägger ut massa grejer på fejjan... :mitt underbara kaos ska bli ett organiserat sådant! (det är tanken i alla fall hihi).

Mycket som händer hemma- förändringar och rensning som aldrig förr! Kartonger till gåvan, grejer som jag ska ge bort, grejer jag ska sälja, grejer jag ska kasta. Och än så länge känns det SÅÅÅ skönt att ta tag i allt!!!!

Fattar ni?!?!?

Inte jag som lagat maten (om ni ens trodde det)....

Tis

Såg det ut såhär när det var dansdags för Alma.. Som jag sagt tidigare så VÄLJER jag mina strider, alltså: vill ungen vara lucia i slutet av maj- så må så vara!

Andreas tog över i Fagersta hallen och hade tjejerna en stund på kvällen så jag kunde gå på föräldrarmöte på ALMAs skola..
<3 snyft <3

Vissa galnare än andra...

Som vanligt var brudarna jätteduktiga!

Måndag eftermiddag

En tur till Ikea. Trevligt. Trevligt.