söndag 24 april 2011

ASG!!!

Mina skatter! Men kolla in Alice kinder/haka liksom!!! 

Gosigt värre! Haha åååhhh fick mig ett gott skratt och det är välkommet!

Söndag idag gott folk- hämtar hem mina brudar! Iiiiiiiiiiii längtar sjuuuukt mkt!!!!

Snyft

Jenfa har backat i min blogg och skickat bilder... Shit vad tiden går fort!!! Får en klump i magen...

Min lilla Bralla <3

Helt sjukt!

Känner mig ngt ostabil just nu... Lättad, ledsen, taggad, besviken, förbannad, äcklad... Ja... Name a feeling - I've got it!

Förundras över hur vissa människors saknad av samvete går överstyr och sårar andra- för sitt egos skull. Och jag kan inte förstå hur ngt kunnat fortgå här i lilla Fagersta utan att sanningen kommit fram tidigare. känns som att de senaste månaderna hade kunnat annat användas till betydligt vettigare saker än att älta och försöka reparera.

Nä- tur magkänsla och kvinnlig intuition finns (och Facebook). Men vad är det med dessa män som inte lägger korten på bordet? Som kör ett jävla dubbelspel och hoppas (tror på allvar) att sanningen aldrig kommer fram?!?!?

Situationen känns obehagligt bekant, men stolt även denna gång att inte vara bruden som finner mig i skit och nöjer mig med nå jävla smulor!

..............

Click on the link below to check out the track Tattoo on Jordin Sparks by Jordin Sparks on Spotify:
http://open.spotify.com/track/0nwq5D0TOWZ373GMnR3BTJ

............

Någon däruppe (eller därnere) gillar inte mig just nu. Idag uppdagades saker, shit alltså! Hur mkt skit ska man behöva ta? Trodde att jag hade fått min livsdos- men fanns tydligen mer.

Känner mig vilseledd och jävligt orättvist behandlad. Lögner hit och dit.

Men idag blev det ett skönt avslut. När en person man brytt sig så mkt om sjunker till en krälande nivå och visar ett nytt jag (rätta jag kanske?)... Ja, då är det dags att ta fram den där styrkan.

Den finns inom alla. Den finns definitivt hos MIG- inget jag tvivlar på. Den kommer fram när man mest behöver den, precis när man tror att man inte pallar mer- klart som fan man gör!!!

Tack till dig Jenfa, er alla goa vänner och familj som hört av er idag. Tack till min personliga psykolog som hade en låång terapisession idag ;-)

Jag vet vad jag är värd- och det är fan så mkt mer än det här! Så det så.

Nu: försöka mig på lite sömn - har hört att det ska vara skönt och jävligt nyttigt! ;-)