fredag 22 juli 2011

Iiiiiii

Brudarna lämnade hos andreas, hem och packa nya grejer och nu: äventyr!! Spontant och skithärligt. Min helg är räddad <3

Sagoinspelning

Ja, ni läste rätt. Jag har köpt den här boken till paddan och Karro och brudarna har lagt på röst till den... Jag säger då det: <3 iPad <3

Den här boken var Almas favorit när hon var i Alice ålder. Vi läste den jämt och hon kunde den utantill... Minnen väcks till liv... Underbar bok.

Och nu har jag den i min iPad, med Karro och tjejerna som uppläsare <3 <3 <3 <3

Ngt ångestladdat

Den här helgen har jag semester. Wohoooo kan man tycka... Men inte jag. När jag tog semester för längesedan var det uträknat att jag skulle ha tjejerna, så klart. Nu efter alla byten och extrahelger.... Måste jag lämna dom till deras pappa senare idag.

Ringde jobbet och frågade snällt om jag snälla kunde få jobba i stället... Men gick inte :-( Har nog aldrig känt sådan semesterångest som jag känner just nu. Fy fan säger jag!!!

Har ingen större lust att vara kvar i Fagersta. Vad gör man där utan barn liksom!?!?! Nä, fy fan jag är är en sopa på att fånga dagen utan mina barn. Och det är första helgen på över ett år som jag är utan tjejerna OCH ledig från jobbet. What a waste liksom!

Nä, håller tummarna att helgen svichar förbi och att det snart är söndag. Sedan har vi en vecka att fånga vi brudar, innan dom ska vara hos pappan EN VECKA... Men den ångesten tar vi då! Nu ska jag ta mig igenom det här först.

Eloge

Till lek och buslandet!!! Minns för länge sedan när jag tog upp apor till Alma och Jasmine (innan Alice fanns) och apjävlarna kostade i slutändan som en hel entré... ;-)

Ställde en stol där till Alice och tänkte att nu får ungen stå och försöka tills jag fixar upp en till henne, men hon hoppa upp på stolen, manövrerade helt brutalt och slog till en gång på knappen; så vipps! Så hade hon fångat upp ett djur!!! Hahahah

Men hur som helst- eloge som sagt till buslandet för detta fantastiska ide!!! <3

Gårdagen