måndag 8 juni 2009

Tidigare ikväll

Såhär kan det se ut när jag försöker natta Alice... ha ha ha. Hon blir liksom helt galen (glatt galen) och bara härjar liksom. Här har hon alltså krypit upp på mina nattduktsbord och vinkar hejdå... ha ha ha
Så bäst liksom! Ibland skulle jag vilja ha mer ordning och rutiner, det vore liksom enklare så, men ganska snart kommer jag på att det faktiskt inte passar mig, jag älskar mitt kaos, älskar mina tjejer, oförutsägbara, härliga, spontana och galna.
Och det passar mitt liv! Jag e sån! och därmed mina tjejer me, dom bara anpassar sig till olika situationer SÅ bra, som att dom hänger med mormor på helgerna, vi hittar på saker på veckorna, flänger omkring och bara är, tar dagar o situationer som dom kommer!

Shit

Kvällskaos... Som sagt, high life med mormor... Tjejerna bara busar...

TJOHOO!!!!

Hela coola gänget liksom!!!
Så jäkla skönt att springa av sig, röra på fläsket!
och faktiskt så slog jag mitt förra rekord me! WOHOOOO!!!
14.00.03 är min nya tid!!! Så jävla bra! Halsen känns som skit, men who cares liksom! huvudsaken man slår sitt rekord... hihihi moget resonemang, jag vet, men jag e sån!

Dom blev visst hungriga...

Hi hi. Mysigt. Sötisarna ska käka lite hamburgare. Vilken bra avslutning på en annars riktig ful-dag...

Sötisarna

I biltvätten

Jag, Jenfa, Ludde o Alma. Skitcoolt. Almas första gång! Ludde sitter o berättat exakt vad som händer- grabben kan sin grej liksom! Sötisen.

På Eskiln o springer

Med några mammor, Jenfa o en hel hög med ungar!

Värsta bäst!

Min pappa o jag har bytt bil. Han erbjöd sig att tvätta den ut- o invändigt, kolla oljan o grejer me... Shit. Så jävla bra! Bilen ser för tillfället ut som en rullande kontainer...

Min skatt

Lite ärenden...

Jag, pappa o Alma är o köper lister till mitt sovrum. Skönt att äntligen ta tag i det!

Underbart

Tvättar o det här är nästan som en fetish för mig... Sköljmedel är det viktigaste. Doften, känslan... Mmmmmmmm... Jag vet jag e lite skum.

O coolingen

Fullt utrustad

Alma o Alice e ute med mormor

God morgon!

Säger Alma i läppglans liksom...