lördag 3 januari 2009

mamma o jag har lekt lite

Så fruktansvärt go o glad min lilla bunny! Mormor har sytt dräkten och vi har velat ta kort länge - Allt blir ju liksom smått på henne supersnabbt av någon skum anledning...
Men bäst i världen e hon i alla fall!

matvrak nr 1

Så kladdigt & härligt!!! Alice bara gapar och sväljer liksom! Inte så kräsen o försiktig som Alma alltid har varit! Skönt!

Vissa har det bra...

Jag o Alice har varit på stan o shoppat lite. Men inget kul ska ni veta, tycker bara att det låter roligare då.. Nä mjölk, kyckling, tvål mm. Här går man i snöstormen med en fullpackad vagn, o i den ligger det en liten glidare! Fasen om man kunde byta o vara bebis en dag!

Stickar

I min ensamhet. Badade Alice som nu sover som en stock...

En lycklig tjej

Alma ska åka till badhuset med Andreas. Hon är överlycklig

En tankeställare

Ok, för en stund sedan var jag lite förbannad... Var meningen att JAG för en gångs skull skulle få lite sovmorgon vara den som ligger kvar med sömntutan Alice... Men tji fick jag, då ska Alma och Andreas börja bråka här nere, så jag blir tvungen att gå upp... GRGGRRRRRRRRRRRRRR Förbannat att man aldrig ska få sova lite längre eller hela nätter!!! Ibland känns det bara så orättvist! MEN sen så läser jag lite allmänt på dom bloggarna som jag följer och påminns igen om lilla Melvin som faktiskt kämpar för livet, och man kommer liksom ner på jorden igen! Tack M!!! Nej usch man kanske gnäller onödigt mycket, har ju faktiskt två friska härliga barn! Att jag aldrig får sovmorgon - so what liksom? Gå in o bidra på en gång o få en bra början på dagen!