onsdag 8 juni 2011

Nöjd.nu

Shit vilken dag! Egen tid: spenderades på ett väldigt moget och ansvarsfullt sätt (ångrar mig faktiskt lite hihi) dvs bocka av en massa måsten som hängt över mig. Balkongen, min hall som varit överfull med grejer jag skulle ge bort, min skitiga bil, grejer som stått ivägen och skulle till vinden...

Gudomligt skönt. Snälla Andreas ( inte exet) var hit en stund på eftermiddagen med mina kära gleeavsnitt och korten han tog på brudarna förra veckan!!! Iiiiiiiii så fina dom blev, ni får se inom kort! Dock nog inte IDAG- är nämligen helt jävla slut, två timmars Latinoaerobics tar på krafterna.... Men ojoj så fruktansvärt jäkla kul det är!!! Iiiiiiiii ni som aldrig provat: gör det NU, ni missar verkligen ngt!

Nu: ett glas _ _ _ _ med en karta _ _ i soffan med täcke och bara VARA. <3

Effektiva jag!

Tar tag i tråkiga måsten idag när jag är barnfri. Har tömt balkongen, varit till tippen, kört säckar och kartonger till Gåvan på stan, tömt bilen och vart och dammsugit den. Ojoj

Vad är det som händer med mig!?!!!?! Ibland skrämmer jag mig själv alltså.. ;-)

Nu ska jag kånka grejer till vinden.

Redo för framtida kiss

Plastat, frotté-madrassöverdrag på plats i brallans säng! Förhoppningsvis helt i onödan, men känns bra att det är på plats i alla fall!

God morgon!

Brallan är inne på sitt andra ägg och livet leker för henne- som vanligt! Hon sitter och berättar bizzarra grejer som hon var med om "när hon var liten"... ;-)

Idag är det onsdags = egodagen. Lämnar tjejens efter tio och Andreas hämtar dom vid 15, sen hämtar jag hem dom efter lationoaerobics ikväll.

Planer; inga stora. Håller mig i stan, köra till tippen kanske, lämna in grejer på Gåvan på stan och slappa inför dubbelpasset ikväll.

Iiiiiiiii