tisdag 12 juni 2012

Sambomys

Till dig Karro! 😂😂😂

Det var så mysigt igår på soffan (efter att den där förbannade
fotbollen var slut), brudarna sov (harmonisk insomning) och jag och Pierre satt i soffan och bara vaaaar.

Så satt vi med fötterna såhär:




Ni vet som man håller händer när man är ihop??? Så gjorde vi med tårna... Naaaawww 😂😂😂😂😂

Tänkte på dig Karro! Mohaha!

Nä- nu ska jag luncha med min sambo innan brudarna ska hämtas! Iiiiiiiiii





Just det!

Igår kväll sent efter tjejerna duschat av sig skolans samlade gräsmängd hamnande vi hos bästa grannen <3

Hon och Alma ska ta hand om solrosen (puuuuh) och helt plötsligt satt vi där allihopa: mamma, jag, Pierre och tjejerna och käkade chokladbollar liksom ;-)

Ibland blir det bara tokigt! Alma stannade kvar och spelade spel med Åke och Carina medans jag och Brallan gick och la oss och myste.





ALMAs nya fotbolls-outfit

Färgerna är ju tydligen rött/vitt/svart. Ok visste väl inte jag så hon har kört med Sverige-kläder några ggr nu, men tänkt att jag ska fixa.

Men så fixar min bästaste sambo det i Frankrike i helgen:




NÅGON utan att nämna några namn, är VÄLDIGT stolt och lycklig! Hihi

Hon sprang runt ned kläderna igår och var lite sur över att hon inte kunde träna idag. (fotboll och trivselkväll krockade)

Vid läggning fick jag frågan;

"mamma, tror du att jag kan bli lika bra som Zlatan???"

............ <3 :-)

Mammas hjälpreda

Såååå hjälpsam! Har tyvärr genomskådar hennes intentioner och tror nog hon vill slippa vara på dagis! Hihi

Detta hann vi i alla fall med innan dagis i morse!




.........

Den där tokiga mormorn följde så klart med på trivselkvällen och ja... Som det mesta alltid gör- spårar deras härjade ur... <3




















Haha vad säger man? Inom loppet av sekunder har ett: "sätt er så ska jag knäppa ett kort på er" förvandlats till rena rama kaoset...

Kolla min mamma liksom- gör en riktig dum-och dummare-grej (ni vet när hon kastar en snöboll lite sådär gulligt och Jim Carrey liksom flippar på henne och kör dödligt allvar)

Hahaha underbart! Krävdes dock borstning av håret INNAN duschen för att få bort allt gräs!



Trivselkväll på skolan

Igår kväll var det trivselkväll med ALMAs förskoleklass. Och min första fråga är: VART I H-VETE HAR DET HÄR ÅRET TAGIT VÄGEN?!?!?!?


Dom hade planerat så bra och barnen uppträdde med både sina instrument och lite inslag av småstjärnor! Jag hade bästa platsen längst fram ;-)



Som avslutningspresent hade fröknarna fixat en solros var till alla barnen att sköta om över sommaren! Jättegulligt! Här ser ni en tjej som lyssnar NOGA och var väldigt nöjd med uppdraget <3
(jag är dock mindre nöjd eftersom jag typ dödar allt levande (i växtväg)... Hahaha






Världens bästa förskolefröknar är de här och jag tackar dom för gångna året! Tror inte Alma kunnat få en bättre början på son skol-karriär! ;-)




Åååååhhhhh

Sekunden dom är hemma faller liksom bitarna på plats! Svårt att förklara- bara blir bara HEL.



Direkt efter dagishämtning drog vi ner på stan för en fika med mormor och morfar som kom till Fagersta sön kväll! Brudarna blir såklart lyriska och viktiga uppdateringar ägde rum på vallonen ;-)



Som att finaste tanden nere är lös <3

Kolla THERESE!!! Nu typ 100 år efter, har vi äntligen hämtat leveransen från ljuspartyt. Gud vad Tessan har tjatat och påmint mig... Men men slutet gott- allying gott: blev så nöjd!


Det finns ljus och så finns det LJUS! Ser ni skenet liksom??? Fantastiskt! Min sambo blev supernöjd då vi tidigare haft ljus-snacket och han menade att han ville ha bättre kvalitetsljus.. Tyckte bara han var lite snobbig då men har nu sagt ok: han hade rätt (händer inte ofta men ibland så hihi)