tisdag 5 maj 2009

Sjukt söta

Hela stora sängen o dom ska ligga innanför skinnet På varandra! Svettpärlorna...

Vi tre

Inatt gäller det

Det är inte tre vanliga tjejer som ligger i sängen inatt... Inatt är vi tre prinsessor som ligger här nämligen: nytvättade sängkläder som doftar Så underbart! Det är nästan en sjuk grej för mig, men det e fasen inte mycket som slår det här! Tjohoo!

Besök

Från sjunde våningen! Konstigt att bo i samma hus o ses Så sällan! Men tokan har fullt upp hela tiden, tränar som en tok gör hon me- fuskigt...

Mums

Med strips o kebabsås...

Latcho laiban liksom

Vi gick förbi pizzerian vid oss o Alma blev Så sugen På strips... Hon blir typ aldrig sugen På något ätbart Så vi gick in o beställde!

Skumt

Här har liksom vårt liv utspelat sig i nästan 4 år... Nu är det andra som ska skapa sig en massa minnen där! Konstigt hur livet vänder... Men jag tänker På min kloka mamma o hennes ord: allt händer av en mening.

Vi två

En liten promenad

Det blev väder till slut! Det gäller att passa På!

Så jäkla bra!

Såhär bra har vi det! Våra dörrar öppna o barnen springer emellan! Helt perfekt!

Tvättdags igen

Alma har lätt upp sig till äran...

Sötaste tjorvan

Ha ha, nu har ni lite bilder Jenfa o mormor!
Badade henne sent igår... fasen... nu är hon indräkt i allt möjligt! Hennes nyaste grej att klappa på huvudet hela tiden gör allt lite hopplöst... ha ha... ingen idé egentligen att tvätta ungen - hon lyckas skita ner sig på en gång igen!

Pannkaksgalning

Typ det bästa hon vet!

Mellis

Med mina brudar

Lekparken

Skitkallt o blött, men vad gör man inte?

Fika På stan

Med världens bästa tjejer!

Succé

Första mötet

Mellan min chef o Brallis! Är På jobbet o kör upp för traverskort. Hade ingen barnvakt Så Alice fick hänga me!

Världens bästa

Ligger o bara tittar o luktar På min fina bebis. Herregud! Älskar när hon sover med öppen mun... Underbara lilla Alice.

TJOHOOOOO

Innan vi gick o la oss igår så möblerade vi om i mitt sovrum! Jag o Alma hjälptes åt o flyttade in sängen mot väggen o tog bort ena nattduksbordet. Inte så mkt mer med det - Så började hon kommentera: Vad smart mamma, för du har ju ingen kille! Nej, det har jag inte, svarade jag lugnt. Fast tjejer behöver ju inte ha en kille! För vi e så coola eller hur?? ÅHHHHHHHH jag höll på o börja gråta!!!
Världens bästa unge liksom! Uppdraget utfört liksom!!! Kändes så jäkla bra att hon har den bilden av mig, för det e precis så jag vill ha det!!! Jag klarar mig själv o blandar inte in några nya killar i mitt liv när det gäller tjejerna! Jag hittar på saker med mina tjejer, med vänner o min familj, men väl hemma har jag liksom allt jag behöver när dom e hemma! Det har ju inte gått så lång tid än och jag tycker alla borde resonera såhär! Barnen först, försöka hitta vardagen tillsammans med sina barn innan man blandar in nya människor hur som helst! För mig är det i alla fall självklart och när ens barn säger som Alma, då har man liksom lyckats!!!
TJOHOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!