måndag 24 november 2008

OBSERVERA

Alice har varit med under hela tiden och härjat med oss! Tyckte bara att det var Almis tur att få glänsa lite! Ni som undrade om jag hade glömt Alice på affären eller ngt... :-)

Som avslutning

På en helmysig dag med mina tjejer... Mitt i alla kort, lyckades jag fånga denna sekund... Mitt mamma-hjärta smälter, min stora älskling! Finner inga ord!

Alma som julprinsessa

Här har vi lite av en favorit! Även denna är ett av mammas många verk! När jag frågade Alma om hon skulle vara: Lucia, tomte eller pepparkaka i år på dagis, svarade hon att hon tänkte vara julprinsessa med luciakrona... hm... vi får se vad fröknarna säger om det...

Alma som Jasmine

"Inte Karros Jasmine, utan Alladins tjej - Jasmine!!!" Alma gjorde klart detta för mig som att jag inte skulle fatta annars hihihi. Tror dräkten är Karros för några (!) år sedan som min kära mamma sytt.

Alma som fjärilsälva

Den här klänningen köpte Karro & Martin åt Alma för ganska längesedan, hon klämmer fortfarande in sig i den...

En riktig hemmakväll

Idag har jag mest varit hemma med mina tjejer. Andreas jobbar eftermiddag så det har bara varit vi brudar här. Av någon skum anledning ville inte Alma gå på bamsegympa, o till slut orkade jag inte tjata... Så vi blev hemma! Men det e inte fy skam det heller! Vi har tittat på barbie & nötknäpparen - Tjohooo!!! (not), eller jo, det var mysigt och faktiskt längesedan. Sen har Alma roat sig med att gå upp på sitt rum och bytit kläder, och så har jag fått presentera henne varje gång hon har kommit ner... Alltså presentera för Alice... :-). Jag har passat på o tagit fina kort på min lilla linslus idag och det känns bra! Hon brukar ofta vägra vara med på bild nuförtiden, så när hon vill fotas, är det bara att passa på! Resultatet kommer snart!

Lite shopping!

Idag har jag köpt skridskor till Alma. Jättefina. Det blev en liten diskussion, men jag vann. Alma ville nämligen ha vita med rosa o lila klistermärken, som för övrigt höll på att lossna redan i butiken... Men så hittade vi dom här coola jeansskridskor! Som man dessutom kan justera så dom passar även nästa år! Hur smart som helst! Lite dyrare men det tjänar jag in nästa år!!!

Gott med lite lunch

Mysungar

Barnen sitter o tittar på polarexpressen

Banebygge hos Anneli

Alma, Ludde, Fanny, Matilda, Hugo o Alice... Dom andra är lite rörligare, så jag lyckas inte få med dom på bild...