torsdag 20 augusti 2009

Sen läggning

När mormor och morfar varit här. Härligt stökigt!

Glossiga tjejer

Testing

Har fått en sprillans ny mobil! Jenfa har försökt länka min nya mobil till bloggen... Håll tummarna!

Mormor och morfar är här!

Och det betyder obligatoriska presenter för Alma... Tjohoo! Jenfa är också här. Hon ska jobba sin sista helg på atlas för sommaren. Vi ska mysa satan ikväll hon och jag!

En allt för vanlig syn...

Alma stänger in sig på rummet och Alice ropar och försöker ta sig in... Usch. Frustrerande! Jag förstår båda så väl- Alma är ju stor och vill och behöver vara ifred, med sina pysselgrejer. Och Alice, så galen och käkar på allt. Men klart att hon vill hänga med syrran! Nä, trolla hit ett extra rum till oss snälla gud!

Singstar

Fast utan spelet... Hm... Ja, vi har Mamma Mia på cdspelaren och sjunger i mickarna, som såklart inte är ikopplade! Ha ha ha. Men fan vad poäng vi får!

Så jävla bra!

Det här är min nya sparbössa- cool va? Och när den är full blir det en sjujäkla krogvända- ha ha ha. Och eftersom det kommer att ta en evighet att fylla den, behöver jag inte att oroa mig för att fixa barnvakt till brudarna, perfekt!

Världens bästa hjälp

Så gulligt så jag dör, handDammsugaren ser liksom ut som en vanlig i hennes små händer.. .

Vi städar

Jag och Brallan. Alma vägrar. Hon vill hellre kolla på ut. Daaa! Vem vill inte hellre det? Mamma kommer idag och ska vara tjejerna inför helgen.

Sött

Lappen sitter i mitt trapphus. Vet inte exakt vilka dom är, och jag har personligen inte störts av dom, men sött som fan.

Dags för hemgång

Nu ska vi hem och mysa.

Gänget samlade

Hi hi. Inte så lätt att få alla med på bild...

Hi hi

Hemma hos Helena och Melker

Hälsar på i deras nya, fina hus. Hur mysigt som helst!

Snart iväg

Jag och Brallan.

Välling

Mina brudar. Ny dag nya tag.