lördag 23 juli 2011

Shit vilken dag!!!

Vi kom nyss tillbaka från vår middag/slappning i loungen. Jag säger det igen: shit vilken dag. Vi har hunnit göra hur mkt som helst, haft det bara SÅ bäst!!! Imorn väntar Smarrig frukost följt av behandlingar innan det är dags för oss att åka hem..

Känns lite Konstigt att vi har det så bra med tanke på vad som hänt i Norge... Men vi är uppdaterade och sörjer såklart alla dessa människor och deras familjer. Det är ofattbart och bara så sjukt... just därför mina vänner: lev i nuet och ta vara på tiden och människor i din närhet du är rädd om <3

Och det är just det vi gjort och gör. Och imorn ska jag hämta mina två viktigaste små människor tillbaka hem och det ska bli underbart att pussa på dom <3 <3


Och nu:Bon nuit kära läsare! (god natt på franska om ni inte fattade)
Jag har numera lust och skäl att lära mig lite franska... Närmare sagt två jättefina skäl <3 <3

Lyxet fortsätter

Vi gled upp till restaurangen i våra rockar och hämtade lite is <3

Fasen Jenfa: nästa gång är du med ok?!?!?

Snygga vi

Nu: hemma-spa

Vi glömde boka behandlingar i tid så vi ska lyxa imorn, så ikväll kör vi lite egna grejer (ok Karros grejer hihi)

ZUMBA!!!

Japp, finns typ ingen hejd på vår hurtighet. Ett grymt kul pass och helt dyngblöta lämnade vi lokalen.

Eftermiddagen

Spenderades vid poolen. Faktiskt, jag ljuger INTE. Bildbevis nedan!!!! Drack vår lunch, badade, solade och läste skvaller. Fy fan säger jag; värre har man kunnat haft det!

Duktiga VI

Efter en Smarrig frukostbuffe svirade vi om och tog en löpar/promenadrunda på 5 km (gula spåret). Vi tror (jag är övertygad) om att vi gick liiiite fel och gick alltså längre... Men men finns ju som sagt en mening med allt....

Efter promenaden, hyrde vi cyklar och drog till Sunne centrum. Så mysigt så OCH taddaaaaa, så hittade vi LINDEX!!! Hihi lite shopping (till mina småbrudar) blev det.

<3 <3

Selma Spa

Här hamnade vi helt sonika liksom... Vi checkade in igår kväll och blir kvar här två nätter. Rena rama lyxet. Rummet är så fint, stället är underbart och rofyllt. Snart är det frukostbuffe och sen träning, kanske någon behandling... Jag, vi gör precis vad som faller oss in!!!

Bästa stället att spendera min första barnfria OCH lediga helg på över ett år. Hade sådan ångest, men jag tror att jag överlever nu ;-)