fredag 24 december 2010

Glidarna

I vår familj har vi liksom kollektivt bojkottat självaste julafton då mina brudar inte är hos mig.

Så idag har det sett ut såhär hemma hos pappa! Sötisarna har bara pajsat hemma hela dagen!!!

Kvällen tillbringade jag där, med glidarna och Jenfa! Vi käkade pasta och köttfärssås (avis jessie?) och bara satt och diskutera allt mellan himmel och jord!

Och det var nog precis den avslutning jag behövde på den här annars smått värdelösa dag.

Tanken var att jag skulle joina anneli och brudarna för lite skitsnack och mys, men orkar fan inte. Helt slut är jag, så jag ska ta mitt förnuft till fånga och lägga mig i tid. Imorn ska det jobbas!

Sorry brudar! Men diggar er som fan ändå! <3

Total lycka

Ser ut såhär.

Lång historia kort: julklappsbyte i familjen. Alla har dragit ett namn. Jenfa har inte kunnat hålla sig och avslöjade för ett tag sedan att hon drog mitt namn.

Idag tyckte hon att jag behövde muntras upp (!?!?) så jag fick ett av presenterna.

Och ja: bruden känner mig! Så sjukt bra grej!!!!!! En slush-mugg!!! Nu vet att vi alltid sitter och käkar is, det är liksom våran grej. Så hon köpte en till sig själv me!!! Hihi

Man stoppar den vita delen i frysen en jävla massa timmar. Sen sätter in det i muggen, fyller med valfri dryck och efter någon minut börjar det hända magiska saker.....

Underbar uppfinning. Helt makalös.

Fy fan vad du är bäst Jenfa! <3

Ljusshow

En hysterisk sådan... <3 hos min pappa... Sötisen slår på stort när det gäller julpynt...

Ni ser inte, men både granen (mammas påhitt) och ljusgardinen (pappas påhitt) blinkar hysteriskt!!! ASG!!!!

Dom är ju för jävla söta mina päron <3 <3

Alternativa saker man kan hitta på

En helt vanlig julafton!

# tycka lite synd om sig själv
# sakna sina barn så man vill tugga av sig en arm

# sopsortera allt skit hemma och slänga

# springa upp till vinden med sånt som legat hemma och aldrig blir gjort

# städa och dammsuga

Wohooo, där ser ni! Finns ju en mening med ALLT!!! ;-)

Nu ska jag hem till min biffiga pappa, mamma och Jenfa och äta lite mat! (inte julmat så klart!)

Vad är en FAMILJ?!

I brist på annat har jag suttit och googlat på ordet FAMILJ. Något som maler i mitt huvud lite extra idag...Vad fan är det egentligen dessa tider?
Finns en hel del intressant att läsa. Fastnade lite för feministernas förslag till nytt begrepp, deras anspelning på "kärnfamilj": STJÄRNFAMILJ. Brilljant om ni frågar mig!
I detta begrepp är det tänkt att alla möjliga konstalationer ska kunna rymmas, både homo och hetero-relationer. Jag gillar deras tänk, som fan! Tiderna förändras och det borde även våra invanda begrepp göra.
Jag och Anneli satt länge och pratade om allt och inget och så klart detta med familj. Paniken att förmodligen aldrig kunna dela barnen på ett sätt man kan göra som mamma, pappa, barn-sätt. Scenario: Barnen gör ngt SJUUUUKt kul eller gulligt och ens partner ( om man har en) tänker "hahah vad tokigt", medans man själv håller på att går åt av skratt, stolthet osv. Det GÅR ju liksom inte att tvinga någon att känna samma sak man känner för sina egna barn. Klart man själv tycker att det är HELT FANTASTISKT, de kommer ju fasen från ens kropp!!!
Ja, vi kanske e skumma, med det är tankar och funderingar man (ok VI) tampas me...
Nä, seriöst. God Jul på ER lyllossar som har barn och era familjer! och kom gärna tillbaka på söndag då MIN lilla familj är tillbaka! ÅÅÅÅHHHHH vad jag längar!!! Då blir bloggen sig lik.

.................................

jahapp... tvära kast. Det som kändes ganska ok och hanterbart igår känns inte riktigt lika ok idag. Julen suger - och eftersom detta är MIN blogg så får jag tycka det. PUNKT SLUT.
Svårt som fan att skärma av julen när hysterin gör sig påmind... jobbade 6-14 idag och under 8 jävla timmar var det såklart julmusik... och lyckliga familjer som ringde in och berättade hur dom firar denna underbara dag. GREAT. verkligen... och facebook ska vi inte tala om... Nä, tänker bojkotta den sidan idag. För mkt gull, lyckoönskningar och familjelycka för min smak.
Jag var SÅ jävla redo att jobba 16 timmars idag, BRING IT! Finns ju hur mkt som helst att göra på jobbet och allt!!!! MEN: grabbarn skulle absolut hem till sina familjer... suck och av säkerhetsskäl så kan jag inte vara kvar på DC ensam. Så, 8 sketna timmars jobb fick det bli idag, fast nog aldrig varit så arbetssugen som just IDAG.
Pratade med tjejerna tidigt i morse och dom har det bra, hade fått morgonpaket och dom var så nöjda så. Men ändå.... Det är inte såhär det ska vara!!!!! EGENTLIGEN. eller?
Efter jobbet var jag hem till Anneli för att hämta tvättmedel (japp jag tvättar på julafton), och blev kvar där någon timme. Riktig julstäming, NOT. Nä, lite bittra är vi allt, men alltid kul att snacka med någon som förstår en till 100%. Tack vännen!