lördag 11 juli 2009

Shit vad jag borde sova...

Sitter istället fast framför facebook, Bricks breaking... Fasen jessica, du har ju spöat mig!

Gör mig redo för min skönhetssömn...

Yeah right! Är bara Så jäkla torr i ansiktet. Önskar jag vore klok och gick och la mig NU, men jag är inte Så förnuftig alla ggr...

Paulina

Wohoo! I am the champion! Älskar att vinna, speciellt över Jenfa. Hon och jag har en inofficiell tävling om ALLT... Marc, om du ser detta Så har jag försökt ringa dig för att kolla om jag ska komma med ditt spel... Hämta när du vill...

Jennifer

Hi hi igen... Otur denna gång syrran!

Jennifer

Hi hi

Paulina

Vi spelar lips och det här är mitt resultat! Tjohoo! Alltid kul att spöa Jenfa, oavsett i vad...

Mina skatter

Fy fasen vad jag är lyckligt lottad!

Wohoo!

Mamma-mat är i bästa sällskap. Inget kan toppa detta!

Spontan tvätt

O kolla in den nya maskinen här På världens bästa ringvägen! Shit, jag börjar bli gammal när jag blir exalterad över en maskin... Men men, bara att gilla läget.

Who's the man?

Eller kvinnan... Hi hi. 12 snabba avklarade! Tjohoo! Hem till brudarna!

Shit

Raining cats and dogs liksom... Skönt att vara På jobbet då och tjäna lite pengar i stället... Alma är en riktig hemma-tjej, trivs med att bara slappa hemma Så hon lider nog inte speciellt, värre med Alice... Den där galningen skulle kunna leva ute! Vi får se hur världens bästa barnvakt löser det... Tänker På er mina tjejer och mamma.

Sötaste mamman...

Har liksom jag! I morse när jag skulle duscha såg jag att hon hade organiserat min röra i duschen... Hi hi hi. Hon är som monica i vänner, kan liksom inte låta bli att plocka och städa! Hemma hos mig kan hon Gå wild and crazy då- Asg! Små detaljer som jag ser hela tiden, grejer som jag inte i min vildaste fantasi hade lagt en tanke På! Shit. Min mamma är bara Så bäst!

Pissigt...

Att lämna brudarna när dom e som Goast! Ni kan vara Så säkra På att jag ultra-luktar innan jag åkte!

Typ allt jag behöver

För tolv timmar, plus en matlåda som redan ligger där!

Tjohoo!

Nyduschad, lite sminkad och Så pigg! Alla stänger På lagret- bring it on liksom!

Hm...

Kanske skulle kliva upp såhär tidigt varje dag?

Vaknade just grab

Av att Alice Var jätteledsen... Min plutta... Hade säkert mardrömmar. Om VAD skulle jag gärna vilja veta... Kanske en jätte-chokladboll som hon inte når? Ha Ha Ha. I alla fall Så blev jag skiträdd att hade försovit mig! Så nu kliver jag upp! God morgon allihopa!