lördag 26 juni 2010

Spontant kalas

På vårt sätt, med tårta och allt! Hi hi

Presentöppning

Min 2åring

Äntligen!

Hos mina älsklingar på Eskiln!

Glidarna

Har haft det bra med Orsi idag! Här var dom på Hembygdsgården och myste. Nu är dom på Eskiln där mamma tagit över, jag passar på att jobba ihop lite timmar och pengar. Det slår mig att jag har det bra, så många människor i min närhet som hjälper mig att få ihop mitt liv med barn och jobb! Jag är lyckligt lottad! Tur har jag me- barnvakterna bara dyker upp från ingenstans, erbjuder sig och är så bra! Tjejerna är på nöjda, det är huvudsaken. Alma säger till och med att det är coolt att hon har barnflickor- "spännande!" hi hi. Tusen tack till er alla, mina räddande änglar!

Förra sommaren...

.....

Hittade en gammal bild

Från i vintras.. Gissar jag, hi hi. Min lilla kapten, stöddig som få, iskall och bara bäst!

Mer död än levande...

Jävla dum idé att börja åtta (grabbarnas idé) Och längre måste man vara kvar me... Nä, blir nog inte utsedd till solstråle idag... Men storhelg är det, så jag är tacksam att jag jobbar helg! Hi hi nä några snabba nu sen hem och pussa födelsedagsbruden!

Grattis min älskade, galna, roliga, busiga, trotsiga...

...högljudda, glada, arga, envisa och alldeles underbara Bralla!!! Idag (lör 26:e) fyller min Alice Jamelia 2 år!!!! ååååhhhhh Usch tiden går så fort att man knappt hinner fatta och reflektera!
Hon har "bara" levt i 2 år och varit med om SÅ mkt.. min lilla älskling... "Men lika glad för det är hon, men gladast är nog , morsan!" hihihi
2:a barnet... vad ska man säga... Det är ju inte DUBBELT så jobbigt, men tvåan liksom "hänger med"... man är inte lika nojig, man har ju redan nojat med 1:an. Ibland kommer det dåliga samvetet ikapp mig... (mammasamvete) och jag grips av panik.
Men jag gör så gott jag kan och Brallan verkar faktiskt relativt nöjd med tillvaron oftast! Min lilla solstråle! Får mig att skratta/gråta/vilja slita av mig håret X antal ggr på en dag! Nä, ett tråkigt liv med Alice går inte att ha -
Så tack lilla hjärtat för att du förgyller mitt liv med så otroligt mkt glädje! Mamma älskar dig tjugitolv (max på Alma-mått). Grattis på födelsedagen!