onsdag 9 december 2009

Finn Brallan

Miss i kaoset, mitt i allt stojande, lampan tänd och jag väsnas, så blir hon trött och lägger sig i sängen och sommar. Over and Out liksom... Jahapp

Tadaa!s

Vad tycker ni? Jag är i alla fall helnöjd! Alice har ännu inte fattat att glasdörrarna skjuts åt sidan- Tjohoo för mig liksom! Hi hi hi. Vi ska försöka bevara hemlisen länge!

Lördag kväll

Bättre sent än aldrig eller hur? Vi, eller ok, pierre byggde ihop min nya tv-bänk... Åh! Jag och Alma hjälpte till, eller ok. Vi var nog mest i vägen, men mysigt var det och snyggt blev det!

Vi två

Värsta dåliga och faktiskt enda bilden på oss från i lördags... Men kul hade vi! Shit. Miss you... Men snart så gott folk kommer ni nog att se mer av denna man... iiiiiiiii håller tummar och tår! Snälla gör det ni med!

I morse

Bloggen verkar helt plötsligt funka. Den här bilden försökte jag skicka i morse... En vansinnig Alice då hon inte fick slita av Alma luciakronan... Så mycket humör i den lilla damen...

Alltid ngt

Flyttpaniken har gjort sig påmind nu. Shit! Får kanske nycklarna redan i helgen! Har så mkt att göra! Shit mamma vad jag behöver dig här!

Repar

Sötisen tränar på att vara lucia.

Alice moffar

På väg till dagis.

Alice är Skitsur för att inte hon får vara lucia,.. Hi hi hi