tisdag 11 januari 2011

Bilder från i måndags!

I måndags åkte jag, brudarna, Adde och Jenfa till västerås THE STUDIO. WOW vilken upplevelse. Lyxigt är bara förnamnet. Jag blev uppringd för längesedan men jag tackade lika snabbt NEJ. Känner inte att jag vill fastna på proffskort just nu.. Men så ångrade jag mig och bokade tiden för brudarna. Träffade Adde i Avesta samma dag och berättade. "kan inte DU också följa med??" frågade jag helt i onödan (trodde jag)

-Jo, jättegärna. ööööhhhhh TJOHOOOO!!! Perfekt!!! Gud så glad jag blev!!! Ringde och så klart frågade Anna, som var lika förvånad som jag att han ville. Så JA: detta HAR varit planerat jävligt länge för er som misstrodde.

Hur som helst, barnen var helt underbara och tålmodiga, mäkta impad av Brallan som faktiskt inte levt så länge. Det blev ju trots allt en hel del väntan... Bästa ungarna alltså!!!

Ni får se bilder under dagen!

Faktiskt blev även jag fixad! Lyxigt som fan, hår och makeup!!!

Skulle ha full koll...

Mallig som få

Mest för skojs skull.

En del väntan

Tjatade tills hon fick...

19 våningen i skrapan

"Vad häne?"

Haha ja, jag är ju illa tvungen att laga mat liksom!

Pastagratäng à la Panni: Alma blev impad (Alice är alltid impad) och åt massor!!!

Vi tre

=oslagbara

Man får aldrig ha bråttom!

När brallan e med! Från bibblan tog det typ 25 min till Pickaboo-parkeringen... Japp, ungen skulle promt bära Pippiväskan och gå i myrfart hela vägen... Så: vi hann inte hem innan det var mötesdags!!!

Tjohoooo!!!! Möte om helgdagis!!!!! Ååååhhhh så bra det var!!! Förskolechefen och dom som ska jobba (4 anställda) var på plats plus föräldrar och barnen. Ett jäkla liv var det, barnen kom överens hur bra som helst! Många små, men ett par stora barn med, skönt för Alma. En av hennes bästa kompisar från hennes ordinarie dagis kommer att vara där ofta- perfa!!! Praktiska detaljer diskuterades och scheman, personligt och dylikt fylldes i.

(väskan var så klart med).

Eftermiddagen

Hämtade brudarna kl 14, sen direkt ner till vallonen för en lunch/fika. Vi myste lite med Nina som jag träffade på tidigare på stan! Kul kul

Sen lite shopping (mat) och sen; bibblan!!! Hämtade en bok jag beställt och fått hem för längesedan men glömt att hämta! Alice skulle absolut låna en pippiväska! Alma fick välja tema: spöken.

Depptime- snart över

Måste ju hämta brudarna snart så det är bara att rycka upp sig!!! Tur man har dom alltså: dom håller mig uppe!

Mina vänner har en bild av mig som värsta stark.. Och jag blir lika besviken på mig själv när jag kommer på mig själv ligga i sängen och vara nere.

Fan, Panni!!!! Sen skäller jag ut mig själv- byter låtar (ligger så klart och lyssnar på snyftballader) och bara tar mig samman!!!

På med girlpower-music och så virlvar jag omkring. Idag har jag städat, vikt tvätt, rensat kylen och tagit en jävligt lång dusch! Så det så.

Och nu ska jag på stan och slänga skräp och lämna in lite grejer på GÅVAN på stan.

Nu ska resten av dagen fångas!!!

See ya!

Dom här brudarna alltså....

Kan inte dom bara komma och sitta och sjunga för mig i mitt vardagsrum en hel dag liksom!?!?!?

<3 underbara <3

Ta en titt på den här videon på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=DtXr0pIRSg4&feature=youtube_gdata_player


Skickat från världens bästa iphone

Inplanerad depptid

Japp, det tänker jag ha idag. Tjejerna började dagis idag, normala tider efter juluppehåll, det är med andra ord en evighet sedan jag hade lite egen tid.

Känner att mkt kommer ifatt mig nu och jag behöver vara ensam och grubbla, finns ingen tid till det annars. Har för tjejernas skull hållt skenet skapligt uppe.

Inte idag. Idag ska jag vara med mig själv och må piss.

Det ska bli skönt (faktiskt).