söndag 17 april 2011

19:30

Hemleverans av världens bästa brudar!!!!

"mamma, du och pappa bråkar nästan aldrig nu".../Alma

Och ja det stämmer, kommunikationen flyter på ganska bra och jag är tacksam för det! Lite stolt blev jag av ALMAs kommentar- känns bra att hon märker och mår bra av förändringen. Vi har trots allt skit som varit skapat dessa brudar (mest jag) och är vuxna människor. Håller tummar och tår att det fortsätter så.

Bortskämd

Japp. Direkt efter träningen på jobbet; cykla till open sun. Wohooo igen liksom!!!

Fy fasen vad sköööönt! Tror faktiskt att solariet är ett av de få ställena (om inte det ENDA) där jag verkligen slappnar av. Annars ränner jag runt och gör 1000 saker, men här- nope, har ingen val: MÅSTE ju ligga still!!!

Girlpower musik i lurarna och bara njuta....

Svettbevis

Andreas hämtade tjejerna på helgdagiset i eftermiddags och har myst med dom lite. Alltså; liiiite egen tid till mig.

Alltså; provade jobbets gym direkt efter jobbet!!! Iiiiiii och här är beviset!!!! Skitskönt! Inte så länge- men tillräckligt för att svettas bort över 400 kalorier: wohooo!!!!

.........

Ja, vad säger man; BRALLAN <3

Brudarna lämnade

Idag var vi lite sena- och därför liiiite busiga. Erkänner det här och nu; vi tog vår vinterdäcksutrustade tjejbilen till dagis idag... Japp. Living on the edge. Ibland gäller det att ta risker här i livet... ;-)

Men sen ställde jag tillbaka den och tog cykeln hit till jobbet- nån måtta får det vara på olagligheterna!

Kolla här förresten: min stora skatt har skaffat en liten fläskläpp <3. Gjorde illa sig på dagis, gungan. Tror fasen det är första fläskläppen - på snart 6 år. <3