söndag 30 januari 2011

"hon kanske bor på Ringvägen, mamma!"

Oj så coolt Alma tyckte de va att Millan bodde i ett höghus i Fagersta...

Mitt lilla hjärta!!!!! Så mysigt att njuta av BARA henne, dom stunderna inte är många, så vi passar på när brallan sover!

Första kapitelboken

Har vi börjat läsa idag. Vi var på bibblan och lånade lite böcker i torsdags och så kom vi överens om att vi skulle ta en tjockare bok och läsa lite varje dag!

(om ni inte förstått så ligger brallan och sover)

Whole again

Brudarna är hämtade!!!! Eller rättare sagt: Alma och "Barbie".... <3 japp Alice byter namn lika ofta som kläder typ... Och då svarar hon såklart bara till DET namnet... Hihi

Jaja, hon kan heta bajskorv om hon vill, bara hon är HÄR <3

Underbara söndag

Japp, sista skiftet är påbörjat! Shit så fort det går!!!

Helgen har gått bra, igår stod jag i val och kval om jag skulle joina brudarna för lite fest, men bestämde mig i sista stund för en lugn hemma-kväll. Mitt beslut känns idag som det enda rätta!

Kom iofs i säng lika sent som folk kommer hem från krogen men det var skönt att vara hemma, trevliga diskussioner på fb-chatten, cola light och pajsa runt i morgonrock och sockor= underbart!

Ikväll blir det rally och hämta hem mina brudar!!!! Iiiiiiiiiiiiii mitt kära kaos kommer tillbaka! Dom är borta 2 nätter, och det känns som att livet stannar upp, allt blir så sjukt ljudlöst och enkelt (på ett tråkigt sätt), även om som igår- skönt att ha lite tid själv.

Nä: ha en underbar söndag ni som inte jobbar och tjänar storkovan! ;-)