fredag 1 maj 2009

Bolagspop

Sjukt bra! Skumt bara att hon leder sångleken i onsdags o Så rockar hon fett nu! Tjohoo!

På jävla bra

Mys hos grannen

Popcorn, cider, baileys... Slår städning med hästlängder i alla fall!

Obs!

Viktig rättelse. Detta var det faktiska tiden jag sprang På! Försökte ändra o då försvann texten i stället! Så nu vet ni!

Kul...

Såhär fint är det hemma hos mig as I speak. Skulle egentligen bli en före-bild, men ansvarsfull som man e nuförtiden Så väljer jag att dricka cider med min heta granne i stället! Ha ha- röran får vänta!

På väg hem

Till min heta granne! Två varv runt Eskiln o promenad till Oti blev det! Superskönt! Nu cykel hem

Bjuder På detta!

En svettpärla- men vem bryr sig när man slagit sitt rekord? Fasen skrev ju fel tid!!! 14.19 ska det vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rätt ska vara rätt, speciellt i detta fall!!!

Eskiln runt...

Sjukt drygt...

Cykeltur

Lunch med grabbarna

Arbetsskada

Sådär ja, det e visst min dag idag... Skar mig På stålbandet Så nu har man ett gapande, djupt sår... Ha ha kanske inte Så illa som det låter, men faktiskt ganska! Tur man e en tuff tjej då, som jag brukar säga till Alma- coola tjejer har en massa sår! Synd att en bit av fingret inte åkte av, hört att man kan få en rejäl slant då! ;-) fan då skulle jag resa, ett ringfinger e väl inte att ha ändå?

Saknar....

Usch... Pinar mig genom att titta På filmsnuttar På min ipod- gud vad jag saknar mina brudar...

Ooops

Shit fuck liksom. Gick upp i tid-trodde jag... Hade koll På tiden-trodde jag... Blev en liten morgonfiasko, nåja, jag får straffa mig själv o vara kvar en stund extra. Skit också! Hoppas inte .hela dagen blir såhär!

Shit

Fan! Värdelöst! Vaknade nyss På soffan, över fyra liksom... Ingen ordning alls På mig! Nu har jag ställt klockan o ligger i sängen o ska försöka sova en stund till...