fredag 10 juni 2011

Ja tack!

Överskolningssamtalet

Gick hur bra som helst! Alma var nervös och pirrig ett tag innan men lyckades samla sig och slappna av, lilla skatten, så förväntansfull... <3

Hon fick visa sin pärm för framtida fröken. På första sidan i hennes pärm finns ett brev som jag skrev till henne när hon började vid 1,5 år... Så fick Gunvor (klassföreståndaren) den briljanta iden att läsa den högt för henne... GULP, kände direkt att "det här kommer att skita sig" hahaha

Sagt och gjort så började mina tårar att rinna... (försökte hålla mig faktiskt) Det hela blev så himla påtagligt, min lilla dotter som jag skrev till i brevet, beskrev henne och berättade vad vi gjorde och hur hon var- sitter alltså där och ska ta klivet in i skolvärlden... Shit. Gick liksom inte att hindra tårarna. Som tur var fick jag sällskap av Ann (ALMAs nuvarande fröken) hihi, hon blev rörd till tårar hon med så vi satt där med papper och bölade... ;-) vilken syn!

Hursomhelst så gick det superbra! Skolan känns kanon- klassen desto bättre och fröknarna bara SÅ bäst!

Min lilla skatt kommer att få en super början på hennes skolgång. <3

Livspusslet

Ibland får jag bara inte ihop det. Och mitt huvud sprängs snart av alla måsten och ännu viktigare; att jag måste KOMMA IHÅG dessa...

Fck mess från jobbet tidigt idag om att jag kunde börja tidigare... TYPISKT... Idag var planerna att åka till Avesta med tjejerna och vara med på hans avslutning. Grabben går liksom ut sexan, stort. Så självklart tackar jag nej- Adde går före extratimmar.

So far so good.

Ringer till dagis för att meddela att dom kommer senare... Så kommer jag på att det är överskolningssamtal med Alma och hennes framtida klassföreståndare... AAAAHHHHH!!! Jahapp. Omplanering. Blir besviken och förbannad på mig själv som har taskig planering.

Resultatet: fick hoppa över addes avslutning... Fasen ibland skulle man vilja klona sig alltså. Ibland räcker man bara inte till.

Adde-padde: ser du detta så ska du veta att jag försökte. Lovar dig att vi drar och hittar på ngt skoj du och jag snart ok!?!?